ANCAPAVEL.RO – Nominalizare Best Travel Blog – eTravel 2018

Am participat cu plăcere şi entuziasm, la etravel conference, cel mai mare eveniment naţional de promovare online, dedicat industriei de turism din România.

M-am bucurat să aflu că blogul meu, ANCAPAVEL.RO a fost pe lista nominalizaţilor la secțiunea Best Travel Blog, alături de nume importante din industrie.

 

Evenimentul a vizat tendinţele din turismul online, precum marketingul online, social media şi reputaţia online a brandurilor. S-a discutat despre tendințe, strategii, statistici şi instrumente de vânzare online, dar și despre importanța profesionalismului în turism și ospitalitate. Și dincolo de temele discutate, poate cel mai important lucru pe care îl oferă acest eveniment este oportunitatea de a aduce împreună oameni din diferite ramuri ale turismului, ale tehnologiei, de la companii mari dar și de la mici firme sau proiecte entuziaste. Ocazia de a ne întâlni în astfel de cadre este cât se poate de laudativă.

 

 

Cu această ocazie, vreau să felicit toți participanții și câștigătorii și de asemenea, vă mulțumesc tuturor celor care ați votat şi ați susținut blogul meu!

Am apreciat reacțiile şi mesajele voastre de susținere şi poate reuşim să fim pe podium în anii următori.
Dar până la destinație, pentru mine contează călătoria, astfel că vă invit în continuare să vă inspirați din recomandările mele pentru călătoriile voastre. Eu mă voi strădui, ca de obicei, să vă ofer inspirație, ponturi şi sugestii pentru alegerea vacanțelor potrivite!

De asemenea, mulțumiri evensys pentru această frumoasă oportunitate!

 

e travel awards - ANCAPAVEL.RO

Cristian Manafu – evensys

foto: https://www.facebook.com/pg/eTravelConference/photos/

 

Vezi aici lista câştigătorilor

 

Şi apropo de tendințe în turism, nu pot să închei, fără să vă propun câteva recomandări de vacanţe pentru perioada următoare:

  • Dubai şi Egipt sunt destinaţii pe care le propun celor interesaţi de vacanţe la plajă, cu tarife accesibile şi zboruri directe, de scurtă durată;
  • Clasicul imperturbabil, Paris rămâne veşnic o destinaţie minunată pentru vacanţe romantice, de toamnă şi nu numai. Iar BarcelonaLondra și Amsterdam rămân cele mai atractive orașe pentru turiștii din lumea întreagă.
  • Mallorca, Spania – am vizitat-o de curând şi am avut plăcerea să descopăr o insulă de o frumusețe impresionantă, care incită la explorare. Şi dacă pleci acolo în perioada următoare, încă mai ai şanse să prinzi vreme bună de plajă.

 

Cauţi o destinaţie de vacanţă potrivită pentru tine, dar nu ştii ce să alegi? Pentru recomandări, oferte personalizate şi rezervări, te ajut cu plăcere:


Contactează-mă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile