The Palm Jumeirah Dubai - Insula palmier

Acest arhipelag în formă de palmier este una dintre cele mai cunoscute creații umane în materie de plaje amenajate, la nivel global. Este cea mai mică dintre cele trei insule pe care Dubai a plănuit să le amenajeze, alături de Palm Jebel Ali și Palm Deira.

Considerată, inițial, „Cea de-a opta minunea a lumii”, insula Palmier a devenit iconică pentru Dubai, regăsindu-se printre cele mai importante atracții ale Emiratelor Arabe, alături de Burj al Arab, Burj Khalifa sau Dubai Mall.

Trunchiul palmierului are o lungime de 2 km iar coroana este compusă din 17 frunze, înconjurate de o fâșie de nisip sub formă de semilună.

Proiectul Palm Jumeirah a fost lansat în anul 2001, iar începând din 2006, întreaga insulă nou creată s-a dezvoltat din ce în ce mai rapid, tot atunci făcându-și apariția primele 40.000 de vile și apartamente de lux.

 

SKYDIVE DUBAI (PALM DROP ZONE)

AL SUFOUH ROAD | DUBAI MARINADUBAI, UNITED ARAB EMIRATES

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care să ajungi la Palm Jumeirah. Poți trăi o experiență cu muuultă adrenalină, care merită din plin!

Vei trăi o senzaţie intensă şi deosebită, chiar dacă ai mai făcut sărituri până acum, asta pentru că vederea deasupra „palmierului” la aproape 4000 demetri este super tare!

Staff-ul instructorilor este foarte amabil, „săritor” şi profesionist.

Îţi recomand să îţi rezervi marea săritură, online, din timp.

O poţi face aici -> http://www.skydivedubai.ae/book-an-experience.html

@ wtete.com, blog.kudyobook.com, visitdubai.com


Contactează-mă!

Recomandări

Cauta mai multe  

Revelion în Tenerife! Oferte şi recomandări

  Tenerife este o opţiune foarte bună pentru cei care preferă destinaţii cu temperaturi calde şi zboruri directe de Revelion! În plus, Tenerife are foarte multe de oferit: un cadru natural superb, cu munți și vegetație, plaje cu nisip alb, resorturi, baruri și restaurante de calitate, diversitate culturală și gastronomie excelentă. Poți face o plimbare în pădurile tropicale, poți vizita …

Continuă să citești  

Atlantis The Palm Dubai – promoţie în decembrie!

Aşa cum v-am obişnuit, urmăresc ofertele speciale şi mă străduiesc ca voi, cititorii şi turiştii mei, să le prindeţi! Atlantis The Palm Dubai ne surprinde din nou cu oferte speciale! 1830 EUR/persoană/sejur 7 nopţi cu demipensiune/loc în cameră dublă deluxe şi bilete de avion incluse Este un tarif foarte bun, ţinând cont că în general, un sejur la Atlantis The Palm …

Continuă să citești  

Snorkeling în Sharm El Sheikh

Marea Roşie este considerată cel mai interesant loc din lume pentru scufundări, cu cea mai bogată faună şi floră submarină. Mă bucur că am trăit şi eu această experienţă, făcând snorkeling, în sufletul Mării Roşii, în parcul naţional Ras Mohammed, din partea sudică a Peninsulei Sinai, unde se află cele mai impresionante zone pentru scufundări. Este imposibil să nu ramâi impresionat de …

Continuă să citești