The Palm Jumeirah Dubai - Insula palmier

Acest arhipelag în formă de palmier este una dintre cele mai cunoscute creații umane în materie de plaje amenajate, la nivel global. Este cea mai mică dintre cele trei insule pe care Dubai a plănuit să le amenajeze, alături de Palm Jebel Ali și Palm Deira.

Considerată, inițial, „Cea de-a opta minunea a lumii”, insula Palmier a devenit iconică pentru Dubai, regăsindu-se printre cele mai importante atracții ale Emiratelor Arabe, alături de Burj al Arab, Burj Khalifa sau Dubai Mall.

Trunchiul palmierului are o lungime de 2 km iar coroana este compusă din 17 frunze, înconjurate de o fâșie de nisip sub formă de semilună.

Proiectul Palm Jumeirah a fost lansat în anul 2001, iar începând din 2006, întreaga insulă nou creată s-a dezvoltat din ce în ce mai rapid, tot atunci făcându-și apariția primele 40.000 de vile și apartamente de lux.

 

SKYDIVE DUBAI (PALM DROP ZONE)

AL SUFOUH ROAD | DUBAI MARINADUBAI, UNITED ARAB EMIRATES

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care să ajungi la Palm Jumeirah. Poți trăi o experiență cu muuultă adrenalină, care merită din plin!

Vei trăi o senzaţie intensă şi deosebită, chiar dacă ai mai făcut sărituri până acum, asta pentru că vederea deasupra „palmierului” la aproape 4000 demetri este super tare!

Staff-ul instructorilor este foarte amabil, „săritor” şi profesionist.

Îţi recomand să îţi rezervi marea săritură, online, din timp.

O poţi face aici -> http://www.skydivedubai.ae/book-an-experience.html

@ wtete.com, blog.kudyobook.com, visitdubai.com


Contactează-mă!

Recomandări

Cauta mai multe  

Revelion “la cald”: Dubai sau Egipt?

Ţi-ai făcut planurile de Revelion? N-am nimic împotriva Revelioanelor petrecute acasă, dar ia pune în balanţă frigul, zăpada, transportul îngreunat şi mocirla autohtone cu petrecerile cu cocktailuri şi artificii extravagante, forfota bazarurilor şi relaxarea la soare, la marginea piscinei sau mării. Pentru mine, alegerea e simplă! Iar pentru cei ca mine, care caută destinaţii „calde” pentru Revelion, există opţiuni variate, …

Continuă să citești  

Recomandări de croaziere pe Mediterană şi Oceanul Indian

Croaziera este o modalitate deosebită de călătorie, îţi deschide noi orizonturi, te împrieteneşte cu marea şi îţi oferă posibilitatea să vizitezi locuri din întreaga lume. Nu am mai vorbit demult despre un sejur pe o croazieră şi despre diversele facilităţi pe care aceasta le oferă. Am verificat disponibilitatea pentru perioada următoare şi am găsit câteva programe foarte interesante Croaziere MSC 2018 care …

Continuă să citești  

Avantajele serviciilor Privilege oferite de hoteluri

Industria hotelieră anunță un nou trend de servicii personalizate, care fac parte, de fapt, din strategiile de dezvoltare. Este vorba de concepte şi trenduri noi din domeniul hotelier, pe care eu le urmăresc adesea. Care sunt caracteristicile serviciilor „Privilege” ale hotelurilor şi ce oferă în plus? În primul rând, se adresează fiecărei categorii de oaspeţi: familii, copii, cupluri, dar şi business. Camerele …

Continuă să citești