Ultimele locuri disponibile de Revelion în Sharm El Sheikh, Egipt

Te-ai gândit unde vei petrece Revelionul? Eu îți propun să ai în vedere Sharm El Sheikh și te invit să vezi argumentele acestei destinații deosebite. Plus ofertele pachetelor de Revelion!

De ce să alegi Sharm El Sheikh de Revelion?

  • Zbor direct charter Bucureşti – Sharm El Sheikh – Bucureşti, catering inclus pe perioada zborului;
  • Asistenţă turistică în limba română la destinaţie şi excursii opţionale foarte interesante: http://ancapavel.ro/ghid/sharm-el-sheikh/atractii-din-sharm-el-sheikh/
  • Vreme foarte plăcută cu temperaturi între 25 şi 30 grade;
  • Staţiuni turistice cu resorturi all inclusive ce se adresează tuturor: familii cu copii, cupluri, lună de miere, gaşcă de prieteni;
  • Faună marină variată şi spectaculoasă a Mării Roşie, o sursă excelentă pentru scuba diving. Sharm El Sheikh este una dintre cele mai importante destinaţii din lume pentru scuba.
  • O lume absolut deosebită, cu arome orientale, bucătărie, cultură şi istorie unice şi una dintre cele mai ospitaliere destinaţii turistice.

 

Când este bine să călătoreşti în Egipt?

Poţi alege o vacanţă în Egipt în orice perioadă a anului, mai puţin, poate, în lunile iulie şi august, când temperaturile sunt destul de ridicate. Însă, acest lucru nu este îngrijorător, căci, datorită umidităţii scăzute, aerul este mult mai uşor respirabil. Temperatura apei în Marea Roşie coboară foarte rar sub 20 de grade, însă, aşa cum spuneam, sezonul preferat de turişti este cuprins între octombrie şi aprilie; la mijlocul sezonului, în februarie, temperatura medie a aerului ajunge la 24-26 de grade, temperaturi perfecte pentru vizitarea obiectivelor turistice sau pur şi simplu, relaxarea pe plajă.

Alte informaţii utile aici

 

Vrei să îți petreci Revelionul în Sharm El Sheikh?

Prinde ultimele locuri disponibile, de Revelion!
Plecare: 30 decembrie

 

STELLA DI MARE RESORT 5*

tarif 898 EUR/persoană/sejur 7 nopţi cu demipensiune

Recomandarea mea:  hotel elegant, rafinat, în stil european, italienesc, recomandat cuplurilor.

Detaliu: Plaja este mai îngustă.

 

 

HYATT REGENCY SHARM RESORT 5* deluxe

tarif 979 EUR/persoană/sejur 7 nopţi cu mic dejun

Recomandarea mea: are plajă lată cu nisip fin, teritoriu mare, verde, lagune, teren de joacă pentru copii, baby sitting; nu oferă all inclusive, dar poţi alege full board (3 mese incluse pe zi; băuturile nu sunt incluse).

 

 

BARON RESORT SHARM EL SHEIKH  5*

tarif 1232 EUR/persoană/sejur 7 nopţi ultra all inclusive

Recomandarea mea: acest hotel este localizat pe una dintre cele mai mari plaje din Sharm; foarte lată. Şi încă un avantaj: este printre puţinele resorturi din Sharm ce oferă conceptul ultra all inclusive.

 

 

RIXOS SHARM EL SHEIKH RESORT  5* deluxe

tarif 1455 EUR/persoană/sejur 7 nopţi ultra all inclusive

Recomandarea mea: face parte din celebrul grup turcesc Rixos Hotels, unde ospitalitatea este desăvârşită, provenită de la turci, desigur. Oferă ultra all inclusive şi un club special conceput pentru copii: http://sharmelsheikh.rixos.com/rixy-club/detail/RIXY-KIDS-CLUB/104/76/0

 

 

Veste bună!

Se acceptă bagajul de cală pe destinaţia Sharm El Sheikh

M-am bucurat să aflu că turiştii dornici de vacanţe în Sharm El Sheikh vor avea posibilitatea să transporte acum bagaj de cală. Pentru că până acum au fost restricţii severe referitoare la transportul bagajelor pe destinaţia Egipt şi chiar am avut cazuri când turiştii au renunţat să mai călătorească în Sharm El Sheikh din cauza acestor restricţii.

Astfel, pentru a veni în intâmpinarea cerinţelor turiştilor şi a avea mai mult spaţiu pentru bagaje / echipamente sportive, s-a găsit o soluţie favorabilă:

  • Orice pasager (Adult / Copil intre 2-12 ani ) are dreptul la 2 bagaje: 1 bagaj de cală de max. 20 kg (dimensiuni maxime de 100cmx80cmx30cm) + 1 bagaj de cabină de max 10 kg (dimensiuni maxime de 55cmx40cmx20cm).
  • Pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani (Infanţi) se acceptă doar un bagaj de cală de până la 20 kg. În cazul în care pentru infant se aduce un cărucior, alcătuit din una sau mai multe piese, acesta va fi considerat bagaj de cală.

Pentru ruta Sharm El Sheikh – Bucuresti, bagajul de cală al pasagerilor se va accepta la check-in numai în condiţiile în care acesta este împachetat în folie protectoare! Pe aeroportul din Sharm El Sheikh există această facilitate, la un tarif de 6 $ / piesă de bagaj de cală.

Pentru pachete turistice şi consultanţă:


Contactează-mă!

 

foto: ancapavel.ro, booking.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>