Staţiunea de ski Kirchberg va fi gazda festivalului Holy Mountain Festival

Aflată în inima Alpilor, staţiunea de ski Kirchberg va fi gazda festivalului Holy Mountain Festival, ce va celebra sporturile de iarnă, desigur, îmbinate cu voie bună, distracţie, muzică, toate acestea fiind dezmorţite de primele raze ale soarelui primăvăratic.

Evenimentul are loc în perioada 30 martie – 01 aprilie 2017 şi promite 3 zile de distracţie, o modalitate foarte bună de a încheia sezonul de iarnă.

Astfel, cei care îndrăgesc iarna şi muntele, sunt aşteptaţi aici, în Kirchberg, să se bucure de sporturile de iarnă şi să se distreze pe muzica live mixată de peste 30 de DJ. Vezi aici programul complet

Evenimentul este contra cost, preţul biletului fiind 25 eur şi 75 eur pentru bilet VIP. Se pot rezerva online

 

Sfeer10

 

Sfeer7

 

Sfeer6

 

Sfeer2

 

1

 

Despre Kirchbergcâteva cuvinte: este situat la 6 km de Kitzbuhel, în inima Alpilor, un loc confortabil, prietenos şi plin de viaţă. Sezonul de ski durează aici de la mijlocul lunii decembrie până în aprilie.

Daca eşti snowboarder, vei fi încântat de această zonă pentru că oferă condiţii perfecte pentru practicarea acestui sport. În plus, Kirchberg oferă o multitudine alte activităţi: te poţi da cu sania, poţi merge la patinoar sau poţi face drumetii.

De asemenea, e bine de ştiut că staţiunea Kirchberg se adresează mai mult începătorilor şi intermediarilor.  50% dintre pârtii au pante domoale, 42% intermediare şi 8% din piste sunt o provocare pentru schiorii avansaţi şi experţi.

 

4315933871_2b92f0eceb_b

 

4315965103_73bf275f4d_b

 

4316697608_e065cb7d74_b

 

Cum ajungi la Kirchberg? 

Cel mai scurt, cu avionul până la Munchen şi de aici poţi lua trenul sau poţi închiria maşină. Sau bineînţeles, poţi pleca din România cu maşina.

 

Ca recomandare de cazare, Hotel Sonnenhof 3* şi Hotel Royal X 4*  sunt opţiuni foarte bune.

 

3

 

2

 


Contactează-mă!

 

@holymountainfestival.com, flickr.com, booking.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile