Start vacanțelor cu discount early booking din vara 2019!

Încep marile reduceri la vacanțele de vară - 2019! E momentul să te pregătești. Chiar dacă nu e cazul să îți faci bagajele încă, trebuie să știi că acum poți găsi cele mai mari reduceri Early Booking, așa că ai face bine să îți rezervi de pe acum!

În 2019, cele mai râvnite vacanțe de vară rămân cele în Turcia (Antalya, Bodrum), Grecia (Creta, Rodos, Santorini), Cipru, Spania (Mallorca, Tenerife, Costa del Sol), Italia (Coasta Amalfitană, Sicilia, Sardinia sau Ischia) și Portugalia. Iar pe lângă acestea, un sejur în Croația, sau Muntenegru poate fi o alegere interesantă!

“Devreme” e noul “la timp”

Poate ți se pare că e prea devreme să te gândești la vacanța de vară. Ei bine, experiența mea îmi spune că acum se joacă meciul celor mai bune rezervări. Nu crezi? De exemplu, în noiembrie deja nu mai erau locuri la anumite hoteluri din Santorini și Antalya, pentru luna iunie 2019!

Dacă vrei să te asiguri că ai suficiente opțiuni în privința celor mai potrivite destinații, că prinzi locuri în aceste destinații, că ai pachete complete și, mai ales, că primești un preț sensibil mai scăzut decât peste câteva luni, acum e momentul. Chiar acum.

Și… coincidență: e perioada sărbătorilor. Cum ar fi să surprinzi pe cineva drag cu o excursie? Eu nu prea cunosc sentimentul, pentru că îmi fac singură surprizele astea. Dar aud că e mare senzație! 😀


Contactează-mă!

 

Start early booking – Vacanta in Cipru

Start early booking 2019 – Vacanta in Cipru

 

De ce să rezervi cu Early Booking?

De multe ori, ofertele astea senzaționale despre care tot auzi nu reflectă neapărat realitatea. Black Friday, Cyber Monday și multe altele sunt pline de prețuri discutabile, cât despre calitatea serviciilor achiziționate…este și mai discutabil. În schimb, întreabă pe cine vrei: early booking pentru vacanțe chiar e o super-afacere cu reduceri semnificative.

Iar pe lângă reducerile simțitoare de chiar 40% în unele cazuri, deci pe lângă mulți bani economisiți, un alt avantaj de a-ți rezerva de pe acum vacanța este că vei ști din timp unde, când și cu cine vei merge în vacanță, la vară. Iar asta înseamnă o mai bună organizare, mai multă liniște și un management al timpului optim. Cum așa? Pentru că nu vei alerga după oferte, după last-minute-uri, nu vei căuta idei de călătorii pe fugă ci vei prinde din timp și cele mai bune locuri și cele mai mici prețuri.

 

Pe lângă mulți bani economisiți, te vei alege și cu cele mai bune locuri. Îți vei putea alege liniștit/ă destinația, hotelul și tipul de cameră dorite.

 

În plus, majoritatea destinațiilor preferate ale românilor – Turcia, Grecia, Spania – sunt deja ocupate aproape în totalitate încă din primăvară. E de înțeles: sunt locuri unde se ajunge rapid, cu zboruri directe; serviciile sunt excelente; iar prețurile sunt foarte bune. Adesea sunt mult mai bune decât pentru locații din România unde serviciile și facilitățile, să fim sinceri, nu se pot compara cu cele din țările în care turismul e nu doar o afacere, ci o tradiție.

 

Start early booking – Vacanta Mallorca, Spania

Start early booking – Vacanta Mallorca, Spania


Contactează-mă!

 

…în cifre

Early booking are sens nu doar teoretic, ci cât se poate de pragmatic. De exemplu, vara trecută, Turcia a raportat un grad de ocupare de aproape 100% pentru destinațiile sale turistice. Cipru, Malta, Croația, Grecia și Spania ocupă primele locuri în clasamentul Uniunii Europene. Gradul de ocupare al acestora a fost, în luna iunie a acestui an, undeva între 67% și 91%.

Te surprinde, poate, că Cipru e pe primul loc, iar Spania pe 5. Nu e de mirare: Spania e o țară mai mare, cu destinații mult mai variate, în care turismul nu e sezonier. Aici oferta e mai bogată și întinsă pe tot parcursul anului, deci „vârfurile” sunt mai joase.

Vrei să știi cam pe unde se situa România în iunie 2018? La cota de 37,6%. În urma noastră, din 25 de țări analizate, mai sunt doar Slovacia și Luxemburg. (Pentru Slovenia, Suedia și Marea Britanie nu au existat date standardizate, dar cred că niciuna nu ar avea pretenții la primele cinci locuri.) Nu prea avem cu ce să ne mândrim, zic eu – și motivele le putem intui.

Oricum ar fi și oricine ar conduce clasamentul, sunt cifre incredibil de mari, iar creșterea e semnificativă de la an la an.

 

Start early booking – Vacanta in Antalya, Turcia

Start early booking – Vacanta in Antalya, Turcia

 

Pragurile Early Booking

Îți împărtășesc un secret de business. În funcție de momentul în care faci rezervarea, early booking oferă reduceri mai mari sau mai mici.

Pragurile sunt astfel:

  • decembrie (35%)
  • ianuarie (30%)
  • februarie (20%)
  • martie (10 – 20%)

 

sejur-vacanta-2019

 

Ai înțeles: lunile decembrie si ianuarie, pragurile cele mai timpurii, oferă reducerile cele mai importante, care pot ajunge până la 35%. Acum e momentul să fac click!

În februarie și martie, cu cât te apropii mai tare de vară, reducerile încă sunt simțitoare, dar nu chiar amețitoare. Te poți aștepta la reduceri de 10-20% – dar poți descoperi că hotelul pe care ți-l doreai s-a ocupat încă din iarnă.

Sigur, nu e cazul să te panichezi. Există destinații în care, dintr-un motiv sau altul, poți găsi locuri chiar în ultimul moment. Dar, mai ales dacă e vorba de familii cu copii sau de oameni ocupați, care vor să își știe programul din timp, e bine să împuști doi iepuri dintr-un foc: certitudine și economie. Serios, mai bine dai banii ăia pe înghețată.

 

Start early booking – Vacante pentru familii cu copii

Start early booking – Vacante pentru familii cu copii


Contactează-mă!

 

Alte recomandări

E clar că merită să rezervi din timp. În afară de asta, însă, mai am două recomandări bazate pe experiență:

  • Asigurări de călătorie. Pentru că pachetele luate în regim early booking sunt mai puțin flexibile decât cele standard, îți recomand să nu neglijezi asigurările. Pe de o parte asigurările medicale, care sunt întotdeauna o idee bună, și pe de altă parte asigurările storno. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla; e bine să ai opțiunea de a anula călătoria.
  • City break-uri. Oamenii au tendința să se gândească la rezervări timpurii numai când vine vorba de sejururi sau vacanțe mai lungi. De fapt, acum e o perioadă excelentă să îți rezervi un city break în Europa. Barcelona, Paris sau Roma sunt destinații foarte accesibile în această perioadă! De exemplu, îți poți planifica un concediu în August și, ca să suporți mai bine așteptarea, un city break în iunie.

 

Start early booking - Vacanta la Paris

Start early booking – Vacanta la Paris

 

 

Unde fugim de-acasă?

Îmi place foarte tare sentimentul că mă așteaptă ceva frumos. Sunt nu doar o furnizoare, ci și o utilizatoare de early booking pentru propriile mele vacanțe – tocmai pentru că îmi place așa de mult gândul că undeva în lume, un pic mai târziu, am locul meu rezervat.

Pentru anul viitor, îți propun câteva destinații care mi se par perfecte. Vei avea la ce să visezi în iarna asta lungă!

Iată aici recomandările mele: https://rezervari.ancapavel.ro/


Contactează-mă!

 

foto: ANCAPAVEL.RO; flickr.com; louiscretaprincess.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>