Sejur în Antalya pentru toate buzunarele!

Antalya a devenit un refugiu de vară pentru mulţi turişti aflaţi în căutarea serviciillor all inclusive, servicii care răspund la toate aspectele legate de o vacanţă reuşită.

 

Este un fapt deja cunoscut că foarte mulţi români îşi petrec, anual, vacanţa de vară în Antalya şi vei vedea că acest lucru nu este deloc întâmplător. Pentru că Antalya este o destinaţie potrivită pentru toată lumea: familii, copii, gaşcă de tineri, dar şi cupluri.

Antalya aşteaptă, în acest an, peste 200.000 de turişti români, cu 50.000 mai mulţi decât anii trecuţi.

Din dorinţa de a ramâne în continuare pe locul 1 în ceea ce priveşte ospitalitatea şi serviciile all inclusive, Antalya oferă o gamă foarte largă de hoteluri din toate categoriile: standard, superior şi de lux, astfel încât, aproape oricine să îşi poată permite o vacanţă aici.

 

Am multe recomandări de resorturi din Antalya!

Îţi prezint câteva opţiuni foarte bune, pentru toate buzunarele şi categoriile de turişti. Şi nu uita! Reducerile early booking continuă până pe 31 martie!

 

 

AYDINBEY GOLD DREAMS HOTEL 5*

Situat la 110 km de aeroportul din Antalya, la 20 km de oraşul Alanya, la 4 km de localitatea Avsallar, la 50 m peste drum de plajă proprie, acces prin pasaj subteran. Hotel confortabil de dimensiuni mici, animaţie activă şi camere drăguţe. Plaja bună, pe anumite porţiuni sunt pietre. Recomandat pentru familii şi tineri.

 

 

RAMADA RESORT SIDE 5*, Side

Situat la 16 km de centrul oraşului Side şi la 60 km de aeroportul din Antalya, la 600 m de plajă. Arhitectura modernă, camere confortabile, servicii de calitate. Transport până la plajă, bar gratuit în timpul zilei. Recomandat pentru vacanţe cu familia şi copiii.

 

 

MAXHOLIDAY STONE PALACE 5*, Side

Hotel situat la 45 km de aeroportul Antalya, la 10 km de oraşul Side, la 13 km de oraşul Manavgat, la 250 m de plaja proprie. Camerele sunt renovate. Atmosfera este relaxantă, de familie. Bucătărie şi servicii bune. Recomandat familiilor cu copii.

 

 

 

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA 5*, Kemer

Situat la 55 km de aeroportul din Antalya, în oraşul Kemer, la 200 m peste drum de plaja proprie. Hotel modern cu spaţiu exterior compact, amplasat în partea centrală a oraşului Kemer, în apropiere de magazine, restaurante şi cluburi. Bucătărie foarte bună, camere confortabile şi infrastructură dezvoltată. Recomandat tuturor categoriile de turişti. Regimul hotelului este ultra all inclusive.

 

 

BOSPHORUS SORGUN 5*, Side

Situat la 50 km de aeroportul din Antalya, la 3 km de oraşul Side, în localitatea Sorgun, la 100 m de plaja proprie. S-a deschis în aprilie 2017 şi are o suprafaţă totală de 20 000 m2. Camerele sunt moderne, cu design minimalist. Recomandat pentru o vacanţă relaxantă, în cuplu sau familie.

 

 

RAMADA RESORT LARA 5*, Antalya, Lara

Este situat la 14 km de aeroportul Antalya, la 9 km de centrul oraşului Antalya şi la 330 m peste drum de plaja proprie. S-a deschis în 2013 şi este recomandat familiilor cu copii.

 

 

 

LIMAK ATLANTIS DE LUXE HOTEL & RESORT 5*, Belek

Situat la 35 km de aeroportul Antalya, la 45 km de centrul oraşului Antalya, la 4 km de localitatea Belek, pe malul mării.
Hotelul face parte din grupul Limak International Hotels & Resorts. Are spaţiu exterior cu verdeaţă, camere spaţioase, animaţie activă pentru adulţi, mini-club pentru copii, bucătărie şi servicii bune, personal ospitalier. Hotel recomandat pentru tineri, dar şi pentru familii cu copii.

 

 

GRANADA LUXURY RESORT & SPA 5*, Alanya

Situat la 90 km de aeroportul Antalya, la 30 km de oraşul Alanya, pe malul mării. Este un hotel activ, cu programe variate de animaţie. Recomandat pentru vacanţe active cu familia.

 

 

THE RAGA 5*, SIDE

Hotel nou, se va deschide anul acesta! Se adresează exclusiv adulţilor, oferind un concept adults only (+16).

 

 

 

XANADU RESORT 5*, Belek

Est situat la 40 km de aeroport şi la 50 km de centrul oraşului Antalya, la 5 km de Belek, pe malul mării. Are arhitectură interesantă şi grădina frumoasă; camere spaţioase, bucătărie şi servicii superioare.

 

ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA 5*, Belek

Situat la 40 km de aeroportul Antalya, la 50 km de centrul oraşului, la 11 km de localitatea Serik, pe malul mării.
Spaţiu exterior bine amenajat. Bucătărie excelentă, personal prietenos. Programe de divertisment pentru copii. Recomandat familiilor cu copii.

 

NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 5*, Kemer

Situat la 36 km de aeroportul Antalya, la 16 km de oraşul Kemer, în localitatea Beldibi, pe malul mării.
Spaţiu exterior mare, vile şi bungalow-uri, peisaj deosebit, multă vegetaţie. Camere elegante, decorate modern. Servicii bune, bucătărie diversificată.

 

 

RIXOS PREMIUM BELEK 5*, Belek

Situat la 35 km de aeroportul Antalya, la 50 km de centrul oraşului Antalya, la 5 km de localitatea Belek, pe malul mării.
Hotel VIP pentru turişti exigenţi, face parte din lanţul hotelier Rixos Hotels. Oferă şi structuri de cazare în vile confortabile şi luxoase, pentru vacanţe relaxante. Un centru SPA excelent care oferă peste 50 tipuri de masaj şi o gamă foarte larga de tratamente şi proceduri. În incinta hotelului există o reinterpretare a unei străzi tipic franţuzeşti cu simulare de stropi de ploaie. Pentru copii se organizează spectacole, concursuri sportive şi multe alte activităţi interactive.

 

CALISTA LUXURY RESORT 5*, Belek

Situat la 27 km de aeroportul Antalya, la 4 km de localitatea Belek, pe malul mării.
Hotel de lux construit în stil unic pe coasta Mării Mediterane. Spaţiu exterior extins, verde. Plajă lată, frumos amenajată, cluburi şi petreceri în aer liber. Recomandat pentru tineri si familii.

 

ELA QUALITY RESORT 5*, Belek

Situat la 35 km de aeroportul Antalya, la 2 km de localitatea Belek, pe malul mării.
Spaţiu exterior frumos şi îngrijit. Camere spaţioase şi moderne. Bucătărie şi servicii bune. Recomandat pentru familii cu copii, datorită clubului cu servicii foarte variate, oferite micuţilor turişti.

 

Tarifele includ:

  • 7 nopţi cazare cu all inclusive/ultra all inclusive
  • Transport avion zbor charter
  • Taxe de aeroport
  • Bagaj de cală
  • Transfer de grup aeroport/hotel/aeroport
  • Asistenţă turistică
  • Asigurare medicală şi storno
  • Reducere early booking

 

Îţi prezint aici un ghid cuprinzător pentru un sejur inspirat în Antalya

 

Pentru pachete turistice, suport şi consultanţă, te ajut cu plăcere!


Contactează-mă!

 

photos @booking.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>