S-au lansat sejururile exotice pentru Revelion 2022!

Am pentru voi câteva noutăţi care s-ar putea să vă intereseze! S-au lansat sejururile exotice pentru Revelion 2022! De ce să alegi un sejur de Revelion într-una dintre aceste destinații şi care sunt avantajele de a rezerva de pe acum, vă spun în cele ce urmează.

Nu îmi vine să cred că deja ne apropiem de anul 2022, deşi inevitabil, ne tot amintim de 2020. Impactul evenimentelor de atunci se resimte în continuare, însă totuşi, poate anul 2022 vine cu mai multe călătorii fără restricţii.

 

De ce să rezervi vacanţa de Revelion de pe acum?

 

Poate vi se pare că e prea devreme să vă gândiţi la vacanța de Revelion, mai ales în aceste vremuri incerte şi schimbătoare. Însă, dacă ştiţi să vă organizaţi cât mai bine şi apelaţi la oameni avizaţi care vă îndrumă să alegeţi destinaţia şi oferta potrivită pentru voi, atunci chiar se merită să rezervaţi de pe acum un sejur pentru Revelion 2022! De asemenea, o asigurare de călătorie care acoperă şi cazurile Covid este foarte importantă pentru protecţia sejurului vostru şi a sumei achitate.

Luna august este, în general, perioada când se dă startul ofertelor de Revelion în destinaţiile exotice. Şi odată cu ofertele vin şi reducerile ealy booking care pot fi foarte atrăgătoare. De exemplu, pentru un sejur în Maldive de Revelion puteţi găsi reduceri de până la 30% dacă rezervaţi în această perioadă. Însă, atenţie că nu orice ofertă bună la preţ garantează calitatea serviciilor turistice achiziţionate. Un sejur de 7 nopţi în destinaţiile exotice de Revelion şi nu numai, care are preţul sub 2000 EUR de persoană, nu poate fi niciodată un sejur de calitate.

Un alt motiv bun pentru a rezerva un sejur de Revelion în această perioadă este disponibilitatea hotelurilor şi a locurilor în avion. Pe lângă banii economisiți, aveţi ocazia să prindeţi cele mai bune locuri atât în avion, cât şi la hotel unde puteţi alege, relaxaţi, tipul de cameră preferat. Cu alte cuvinte, cu cât rezervi din timp, cu atât ai şanse mari să prinzi oferta şi locurile mult dorite.

Acestea fiind spuse, mergem mai departe şi veţi afla, în cele ce urmează, care sunt recomandările mele pentru cei care caută destinaţii “calde” de Revelion. Am propus două destinaţii potrivite pentru iubitorii de vacanţe relaxante şi încă două, excelente pentru cei care îşi doresc vacanţe active, pline de adrenalină.

 

 

Maldive, relaxare totală

 

Maldive a devenit o destinaţie atât de populară, încât atunci când spui vacanţă exotică sau Revelion exotic, spui ” Maldive”. În sezonul de iarnă 2020-2021, Maldive a avut o creştere extraordinară a numărului de turişti români. Contextul pandemic a făcut ca oamenii să prefere destinaţii cât mai izolate, departe de agitaţia urbană. Iar Maldive își păstrează cu fermitate reputația de refugiu de vacanță intimă şi relaxantă. În plus, faptul că tour-operatorii au lansat chartere cu zboruri directe din România spre Maldive a fost o oportunitate extraordinară de călătorie în Maldive, simplu (zboruri directe) şi în siguranţă (pachete complete de vacanţă cu asigurare Covid).

Iar pentru sezonul 2021-2022 vreau să vă recomand acelaşi standard de vacanţă, precum v-am obişnuit, de atâta timp: sejururi de calitate, cât mai sigure şi complete, astfel încât voi să nu aveţi nicio grijă.

 

S-au lansat sejururile exotice pentru #Revelion2022

S-au lansat sejururile exotice pentru #Revelion2022

 

Din 31 octombrie 2021 vor începe zborurile directe, charter Bucureşti-Maldive, inclusiv de Revelion!

 


Contactează-mă!

 

 

Cei care aţi comunicat cu mine în sezonul trecut, cred că vă amintiţi cu plăcere de recomandările mele pentru un sejur foarte inspirat în Maldive. Şi anul acesta, vă propun tot resorturile unde v-aţi simţit atât de bine!

 

foto: Ellaidhoo Maldives by Cinnamon #VacanteleTuristilorMei

 

 

foto: Meeru Island Maldive  #VacanteleTuristilorMei @ANCAPAVEL.RO

 

 

foto: Centara Ras Fushi,  Adults Only  #VacanteleTuristilorMei @ANCAPAVEL.RO

 

 

foto: Kuramathi Island Maldives  #VacanteleTuristilorMei @ANCAPAVEL.RO

 

Toate aceste resorturi sunt înconjurate de plaje superbe,cu nisip alb, lagune turcoaz şi vegetaţie luxuriantă.

În altă ordine de idei, deşi Maldive este o destinaţie care te invită la relaxare totală, totuşi există câteva opţiuni pentru activităţi turistice. Capitala Male, găzduieşte cele mai multe dintre atracţiile culturale ale naţiunii: Muzeul Naţional, Palatul Prezidenţial, Sultan Park, Piaţa de Peşti Male si Moscheea Vinerea Mare.

De asemenea, viaţa subacvatică din Maldive este fascinantă! Apele albastru-cristaline care înconjoară insulele Maldive adăpostesc extraordinare vieți sălbatice marine și peisaje subacvatice dominate de grădini vibrante de corali, recifuri și peșteri. Este cunoscut la nivel mondial faptul că Maldive deţine unele dintre cele mai frumoase şi variate locuri pentru scufundări. Iar localnicii din Maldive spun că aceste locuri/staţiuni sunt cele mai atractive pentru scufundări şi snorkeling, deoarece au ele mai bune recifuri din intregul arhipelag: Angsana Ihuru, Biyadhoo , Filitheyo sau Insula Fihalhohi.

 

 

Mauritius, relaxare şi explorare

 

Dacă ești nerăbdător să vezi ce te așteaptă în Paradis, de Revelion şi nu numai, atunci Mauritius este locul care să îți arate un colț din acea lume. Şi nu sunt vorbe doar frumoase, ci impresii reale de la turişti. Mai ales de la turiştii care au văzut multe locuri impresionante din lumea largă. Așadar, trebuie să fie ceva aparte la Mauritius. Trebuie ca pe lângă frumuseţea impresionantă a plajelor, a decorului natural, dincolo de irezistibila apă a Oceanului Indian şi de resorturile răsărite – neîntâmplător – pe plajă, această insulă să dețină anumite ingrediente unice.

Poate că șarmul acestei destinaţii este dat de combinația dintre natura sălbatică și senzația de siguranță. Pentru că dincolo de frumusețea și exotismul cadrului natural, în Mauritius există numeroase posibilități de cazare, de restaurante bune, zone de distracție ori relaxare sau activități și sporturi acvatice.

Iar ca o curiozitate, poate nu ştiaţi că Mauritius este unul dintre cei mai mari producători de rom din lume, fapt ce se datorează culturilor de trestie de zahăr. Celebrul rom  „Green Island” este originar din Mauritius şi este şi unul dintre principalele produse pentru export, alături de ceai, vanilie şi mirodenii. Eu, care nu sunt o consumatoare de băuturi alcoolice, totuşi mă gândeam că Republica Dominicană este celebră pentru romul său, dar iată că nu este singura.

Aici găsiţi aici mai multe informaţii despre Mauritius: https://ancapavel.ro/info/mauritius/informatii-utile-despre-calatoria-in-mauritius/

 

Revelion in Mauritius

Revelion in Mauritius

Sejur 2022 Mauritius

Sejur 2022 Mauritius

Vacante exotice 2022

Vacante exotice 2022

Scuba diving in Mauritius

Scuba diving in Mauritius

Destinatii exotice pentru Revelion 2022

Destinatii exotice pentru Revelion 2022

 

 

 

Republica Dominicană, distracţie şi adrenalină

 

Pentru că a venit vorba de Republica Dominicană, cred că vă imaginaţi că este încă o recomandare a mea pentru Revelion.

Cum ar fi să te prindă Noul An pe o plajă atât de exotică, într-o atmosferă “sangre caliente” ? Păi cum ar fi? O nebunie într-un sens frumos.

Republica Dominicană este o destinaţie super activă, în ton cu atmosfera vibrantă de Revelion. În Punta Cana, cea mai populară staţiune turistică din Dominicană, viaţa are alt sens, mult diferită de rutina zilnică şi cotidianul urban. Acolo toată lumea cântă şi dansează şi nu doar în cluburile şi localurile amenajate pentru petreceri. Ci şi în hoteluri (mă amuzam atât de tare când auzeam personalul de la housekeeping cum cântă în timp ce face curăţenie, cum grădinarii aranjau arbuştii şi vegetaţia din teritoriul hotelurilor tot aşa, fredonând câte ceva) sau pe plajă, unde acolo întâlneai permanent echipe de animatori care te invitau la o bachata sau merengue. Iar dacă le spuneai că nu ştii paşii, cu atât mai mult insistau să participi şi să prinzi un pic din ritmul lor.

 

Dans şi voie bună pe plaja Bavaro din Punta Cana

Dans şi voie bună pe plaja Bavaro din Punta Cana

Sejur Republica Dominicană

Sejur Republica Dominicană

Localnicii din Republica Dominicana: mereu cu zambetul pe buze!

Localnicii din Republica Dominicana: mereu cu zambetul pe buze!

 

V-am povestit toate acestea pentru că oamenii din Caraibe petrec Revelionul în acelaşi fel. Poate chiar mai intens!

Iar majoritatea hotelurilor din Punta Cana organizează cine festive şi petreceri de Revelion. Acestea sunt servicii suplimentare şi se pot include în pachetele turistice. Trebuie doar să cereţi o ofertă de la agentul vostru de travel şi să vă sfătuiţi împreună.


Contactează-mă!

 

 

 

Dubai, distracţie şi extravaganţă

 

Este vreun român care nu a fost în Dubai de Revelion? Nu vreau să sune ironic, ci dimpotrivă, vreau să subliniez cât de captivant este Dubai, cu a sa lume sclipitoare, a superlativului, a alegerilor nesfârşite.

Dubai, capitala celui mai mare dintre cele şapte Emirate Arabe Unite este plin de dinamism și de optimism; de lux şi extravaganţă! Aceste elemente îi dau pulsul și se simt în fiecare colț al său.

Ce poţi face în Dubai de Revelion?

Dacă nu v-aţi petrecut încă Revelionul în Dubai, iată ce v-aş putea recomanda:

  • poţi să faci plajă de Revelion, temperaturile sunt potrivite pentru asta. Iar Anul Nou te poate prinde chiar pe plajă.
  • distrează-te la petrecerile de Revelion. Dubai este destinaţie de top la acest capitol. Dincolo de mâncăruri şi spectacole, cred că nu îţi poţi imagina cât de spectaculoase sunt jocurile de artificii de aici. Dacă vrei să primeşti Anul Nou cu atmosferă de sărbătoare, lux şi distracţie nelimitată, alege Dubai pentru Revelion!
  • bucură-te şi admiră extravaganţa pe care o întâlneşti în Dubai. Hotelurile, plajele, terasele, restaurantele, totul e la superlativ şi nu doar de Revelion!
  • shopping! În Dubai mallurile au devenit obiective turistice, iar o sesiune de shopping la început de an este binevenită!
  • vizitează Burj Khalifa. Cea mai înaltă clădire din lume, o minune arhitectonică – atât ca inginerie, cât şi estetic. Şi după părerea mea, Burj Khalifa este o destinaţie de seară. Aici merită să iei o cină memorabilă, să prinzi apusul şi să vezi de foarte, foarte sus, luminile oraşului. Este wow experienţa, vei vedea!

 

oferte de vacanta in Dubai

Vacanţă în Dubai, ANCAPAVEL.RO
Vedere din Burj Khalifa

Vedere din Burj Khalifa

Vedere din Burj Khalifa

Vacanta mea in Dubai

Vacanta mea in Dubai

 

Acestea au fost câteva din recomandările mele pentru Revelionul 2022! Dacă vă doriţi să aveţi un Revelion “altfel”, într-o destinaţie exotică, eu, Anca Pavel vă ajut cu drag! Pentru oferte personalizate şi rezervări, îmi puteţi scrie aici:

 


Contactează-mă!

 

foto copyright @ANCAPAVEL.RO

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>