Nou în 2018! Charter Suceava – Bodrum şi Craiova – Antalya

Turcia râmâne în continuare destinaţia preferată a turiştilor români, iar acesta este motivul principal pentru care se extind plecările din România. Aproape fiecare oraş cu aeroport din România deserveşte cel puţin un zbor spre Turcia!

 

Iată noutăţile pentru 2018:

 

Suceava – Bodrum din 4 iunie 2018!

Plecările sunt săptămânale, zi de operare luni, în perioada 4 iunie – 10 septembrie 2018. În plus, această nouă cursă charter va deservi şi staţiunile Marmaris, Didim şi Kusadasi, iar transferul din Bodrum este inclus în pachetele turistice.

 

Craiova – Antalya din 1 iunie 2018!

Plecările sunt săptămânale, zi de operare vineri, în perioada 1 iunie – 14 septembrie 2018. Astfel că, vacanța oltenilor spre sudul însorit al rivierei Antalyei este acum mult mai aproape, la aproximativ 2 ore de capitala Olteniei.

 

Antalya şi Bodrum sunt destinaţii de top pentru vacanţele de vară în familie!

 

Copiii îndrăgesc foarte mult aceste destinaţii şi au toate motivele, pentru că hotelierii turci sunt foarte atenţi la preferinţelor lor. Numeroasele cluburi şi facilităţi concepute în mod special pentru copii, în cadrul resorturilor, sunt motivele principale pentru care numărul familiilor care aleg Turcia, ca destinaţie pentru distracţia copiilor, este în continuă creştere.

Există în Antalya multe resorturi concepute pentru familiile cu copii, unele fiind emblematice pentru această categorie de turişti. De exemplu, resortul Ela Quality Resort este foarte îndrăgit de micuţii turişti pentru că aici, ei se pot bucura de multe activităţi interactive: la Everland Q Kids, clubul de activități și divertisment, copiii se simt speciali. Pot să se joace în timp ce învață sau de fapt, învață în timp ce se joacă şi practică activităţi precum desen, dansuri, limbi străine, lecţii de gătit sau diverse sporturi şi activităţi fizice. De asemenea, au ocazia să se joace cu copii de vârsta lor, să intre împreună în lumea imaginaţiei, fără a avea nevoie de atenţia permanentă a părinţilor.

 

O altă surpriză pentru copii este impresionantul parc de distracţii The Land Of Legends Theme Park, un concept unic în Turcia, deschis în iulie 2016, în Belek, Antalya. Vei găsi aici cele mai impresionante aquaparcuri din cadrul unui resort (peste 70), unde vei avea ocazia să înoţi cu delfinii, să experimentezi un safari subacvatic sau să te bucuri de spectacole şi platforme virtuale, cum ar fi simulări și animații, folosind tehnologii speciale. Este un proiect realizat împreună cu celebrul Franco Dragone, lider în creativitate culturală. 

 

Hotelierii turci îşi fac meseria aşa cum numai ei ştiu, indiferent de locaţie, astfel că dacă preferi Bodrum ca destinaţie de familie, poţi alege hotelurile Royal Asarlik BeachLa BlancheBaia Bodrum Samara sau cele de lux Rixos Premium Bodrum , Vogue Bodrum şi Sianji Wellbeing Resort  (ex Garden of Babylon, unde se află cel mai mare centru detox din Turcia). Evident, toate oferă conceptul all inclusive/ultra all inclusive şi facilităţi pentru copii.

 

Dar şi cuplurile se simt excelent în Antalya şi Bodrum!

 

Dacă preferi un hotel adults only în stil minimalist, atunci Royal Adam & Eve Antalya este alegerea perfectă!

Are un decor luminos în stil futurist, camere cu mobilier alb, modern cu vedere la grădină sau la mare, pereţi cu oglinzi şi ferestre din podea până în tavan, baie cu cadă cu hidromasaj,  9 restaurante care servesc o gamă largă de preparate culinare, printre care mâncăruri din bucătăria japoneză şi specialităţi turceşti tradiţionale. Există și un restaurant unde poţi încerca experiența unei mese pe întuneric. Centrul spa Eden oferă un salon de masaj, un hamam tradiţional şi un solar. De asemenea, poţi face mişcare la sala de sport bine echipată sau mai poţi avea activităţi precum tenis, scufundări şi windsurfing.

 

Recomandarea adults only din Bodrum este Voyage Bodrum 5*

Este foarte bine localizat, pe plajă, dar şi aproape de centrul oraşului Bodrum, astfel că poţi avea o vacanţă complexă: relaxare în cadrul resortului all inclusive şi explorarea celei mai importante staţiuni turistice de la Marea Egee, Bodrum.

 

 

 

Pont: îţi recomand să rezervi sejurul cât mai din timp, reducerile early booking sunt semnificative.

foto: booking.com; arhivă personală; video: voyagehotel.com

 

Pentru pachete turistice, recomandări şi suport, te ajut cu plăcere!


Contactează-mă!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>