Disneyland Paris împlineşte 25 de ani!

“Este momentul să strălucim de fericire!” şi să ne bucurăm de noutăţile şi promoţiile pe care Disneyland Paris le oferă în acest sezon aniversar.

Pe 26 martie Disneyland Paris împlineşte 25 de ani!

 

 

Să ne întoarcem în timp şi să vedem cum era magia la Disneyland Paris acum 25 de ani! 🙂

4170934281_c5445b6acb_b

 

849913472_a1062d2178_b

 

4651134196_c35647ceaa_b

 

4170934895_70fe6b7945_b

 

6108417339_dbd2ef4172_b

 

Desigur că în prezent, tehnologia, arta şi inovaţia îi ajută pe creatorii Disneyland să le ofere copiilor, în special, experienţe fabuloase şi momente unice!

 

Cum arată Disneyland în 2017?

Un tărâm de joc şi fantezie unde imaginaţia nu are limite!

Anul acesta, magia se simte mai bine ca niciodată pentru că parcul Disneyland Paris devine şi mai strălucitor cu ocazia împlinirii a celor 25 de ani de existenţă. Şi astfel, oferă atracţii noi, spectacole şi parade rupte din poveşti!

De exemplu, Disney illuminations este un spectacol de lumini care se va desfăşura în fiecare seară, pe fundalul castelului Frumoasei Adormite. Focuri de artificii spectaculoase, proiecţii de lumini şi efecte speciale, toate acestea vor oferi o privelişte care îi va impresiona foarte mult pe cei mici, dar şi pe tine, ca adult. Vei vedea…

Iar Mickey Mouse va fi ghidul tău în lumea poveştilor clasice marca Disney, dar şi a celor mai noi.

 

5

 

2

 

Disney Stars on parade este încă o noutate cu ocazia aniversării, unde micuţii exploratori vor sări în sus de bucurie la vederea lui Mickey şi a prietenilor săi în costume mult mai spectaculoase decât de obicei, iar prinţesele Disney vor dansa maiestuos, valsul magic.

 

1

 

7

 

Star Wars – o galaxie întreagă de atracţii! Aventura continuă sub o formă nouă, unde vor fi şi mai multe călătorii intergalactice 3D, prin cele mai întuncate spaţii ale galaxiei Războiului Stelelor.

 

4

 

6

 

Şi odată cu aniversarea celor 25 de ani, Disneyland Paris vine cu multe promoţii şi oferte pe care merită să le iei în considerare.

De exemplu, primeşti 30% reducere + Demipensiune gratuită la cazare

  • Ofertă Specială pentru sejururi în perioada martie – octombrie. Plăteşti cazarea şi beneficiezi de Demipensiune gratuită!
  • Tarif: de la 302 euro / adult în camera dublă pentru 2 nopţi de cazare şi 3 zile de intrare în parc.
  • Rezervări în perioada 07 februarie – 28 martie şi cazări în perioada 29 Martie -31 Octombrie 2017.

 

De asemenea, există oferte speciale şi la biletele de avion: primul copil călătoreşte gratuit, iar al doilea are reducere de 25%.

Am fost şi eu la Disneyland! Vezi aici experienţa mea

 

Vrei o ofertă completă şi personalizată pentru Disneyland? Contactează-mă şi îţi răspund cu plăcere!


Contactează-mă!

 

@disneylandparis.fr, flickr.com, happytour.ro, youtube.com

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>