Bucură-te de spectacolul Cirque du Soleil Amaluna, de la Viena

Artă, graţie, pasiune, acrobaţie sunt doar câteva elemente din spectacolul Cirque du Soleil Amaluna, care se va desfăşura pe 29 martie, la Viena. 

Şi cum Viena este una din metropolele cele mai îndrăgite de turişti, ai ocazia să îmbini o vacanţă city break cu un moment spectaculos în adevăratul sens al cuvântului.

 

21439-dsc9832-original

 

170647267e5ea5d54393ae1f219ccb93

 

Cirque du Soleil a inceput in 1984, cu un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie din Quebec, Canada, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Cirque du Soleil are peste 1300 de artişti din aproape 50 de ţări. Peste 160 de milioane de spectatori de pe toate continentele au rămas uimiţi şi încântaţi de fenomenul Cirque du Soleil.

Spuneam că evenimentul de la Viena poartă denumirea de Amaluna, o combinație de două cuvinte: “Ama”, care se referă la”mamă” și “luna”. Luna este un simbolul feminităţii, motiv pentru care a fost aleasă pentru această producție.

Momentul cel mai emoţionant din Amaluna este acela când artiştii gravitează pe un carusel suspendat deasupra scenei.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5mNdueJFeG4

 

Pachetele turistice s-au pus în vânzare de ceva timp, dar încă mai sunt locuri. Tarifele pornesc de la 200 eur şi includ biletele la spectacol, plus cazare 2 nopţi în Viena.

Ţi-ar plăcea să vizionezi Cirque du Soleil la Viena? Scrie-mi şi îţi voi trimite mai multe informaţii despre acest pachet turistic. (email: anca.pavel@drumbunweb.ro)

 

foto: cirquedusoleil.com, pinterest.com

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile