Sri Lanka

Vivanta by Taj Bentota 5*

Vivanta by Taj Bentota se află în cartierul Galle din Sri Lanka şi oferă vederi uimitoare spre Oceanul Indian. Oaspeţii sunt răsfăţaţi cu servicii de spa şi au la dispoziţie o piscină în aer liber şi 5 opţiuni de luat masa.

Camerele luminoase de la Vivanta au minibar şi aparat de ceai/cafea. De asemenea, în camere există TV prin cablu şi seif. Balcoanele private au zone de relaxare în aer liber şi vedere spre ocean.

Vivanta by Taj Bentota se află la 60 km mai la sud de Colombo. Hotelul se află la aproximativ 90 km de Aeroportul Internaţional Bandaranaike. Oaspeţii care sosesc cu maşina pot beneficia de parcare gratuită.

Oaspeţii pot face sport la centrul de fitness sau pot face o plimbare pe plajă călare pe elefant. Hotelul oferă, de asemenea, un centru de afaceri şi room service.

Restaurantul Palms, deschis non-stop, serveşte preparate internaţionale, iar Oriental Pavilion oferă mâncare chinezească autentică. Printre alte opţiuni de luat masa se numără fructele de mare proaspete în aer liber de la S.H.A.C.K., mâncărurile alese de la Sea View şi cocktailurile de la cele 2 baruri ale hotelului.

foto: booking.com