Praga

Theatrino Hotel

Hotelul Theatrino oferă WiFi gratuit și este situat în cartierul Zizkov, în centrul orașului Praga, cu numeroasele sale restaurante, baruri la modă și turnul de televiziune cu o punte de observație de 93 de metri înălţime. Renumita piaţă Wenceslas se află la doar 4 staţii de tramvai.

Designul modern combinat cu stilul art nouveau unic al oraşului Praga oferă acestei clădiri protejate un aer artistic deosebit. Toate camerele de la Theatrino sunt amenajate individual, cu foarte mult bun gust. Oaspeții au la dispoziţie un centru spa, cu baie de aburi și saună, disponibile la un cost suplimentar.

Micul dejun tip bufet este servit în atmosfera plăcută a unei foste săli de teatru în stil art nouveau, renovată de arhitectul austriac Harald Schreiber.

Hotelul Theatrino este la doar 3 staţii de tramvai sau la 20 de minute de mers pe jos de centrul istoric al oraşului. Staţia de tramvai Lipanska se află la doar 50 de metri de hotel. Ospeţii pot face o plimbare plăcută prin parcul pitoresc Riegrovy Sady şi pot admira vederea superbă la oraş din turnul TV. În apropiere există un cinematograf 3D. Hotelul poate organiza excursii şi tururi de vizitare a obiectivelor turistice.