Sri Lanka

Royal Palms Beach Hotel 5*

Situat pe malul mării, la câţiva paşi de plaja frumoasă Kalatura, Hotelul Royal Palms oferă o piscină în aer liber, un centru spa ayurvedic şi 3 restaurante. Camerele sunt amplasate într-un peisaj tropical şi beneficiază de un balcon privat.

Camerele prevăzute cu aer condiţionat au un decor în culori calde şi accesorii din lemn sculptat şi includ o baie cu cadă şi uscător de păr. Sunt disponibile TV prin satelit şi un aparat de ceai/cafea.

Oaspeţii pot face mişcare la sala de sport şi pe terenurile de tenis sau pot alege să se destindă jucând o partidă de biliard. Personalul poate asigura room service şi servicii de spălătorie.

Restaurantul principal, care are o terasă deschisă cu vedere la plajă, serveşte bufete internaţionale şi preparate occidentale. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie o cafenea deschisă nonstop amplasată lângă pisicină, precum şi 2 baruri.

Hotelul Royal Palms Beach este situat la 40 km sud de oraşul Colombo şi la 3 ore cu maşina de Aeroportul Internaţional Colombo. Este disponibilă o parcare gratuită.

foto: booking.com