Istanbul

Prestige 3*

Hotelul Prestige este situat la 500 de metri de Marele Bazar din Istanbul și la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina de Mica Hagia Sofia. Oferă unități de cazare confortabile, cu acces gratuit la conexiunea WiFi.

Camerele de la Prestige sunt spaţioase şi oferă aer condiţionat. Includ mobilier modern, minibar şi zonă de relaxare. Unele camere sunt decorate în culori calde și au pat cu baldachin.

Dimineaţa, hotelul oferă un mic dejun bogat tip bufet care include omletă, clătite şi fructe de sezon. Restaurantul Prestige servește preparate internaţionale. Este pus la dispoziție și un bar mare care oferă băuturi răcoritoare.

Oaspeţii hotelului Prestige se pot relaxa pe terasa la soare și pot admira vederea panoramică la oraș sau pot merge la biroul de turism pentru a solicita informații despre punctele de atracție locale. Oaspeții au la dispoziție un serviciu de schimb valutar și un serviciu de închiriere de autoturisme.

La stația de tramvai Laleli se poate ajunge pe jos de la Hotelul Prestige în doar 3 minute, iar stația de metrou Vezneciler, situată la 450 de metri oferă legături directe către zone renumite ale Instabulului. Aeroportul Atatürk se află la 16 km de proprietate. La un cost suplimentar poate fi pus la dispoziție un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile