Cipru de Nord

Elexus Hotel 5*

Notă personală: un hotel nou, cu design minimalist, localizat destul de izolat, deci ideal pentru vacanţe liniştite ...

 

Hotelul Elexus 5* este situat pe coasta dintre Catalkoy și Esentepe şi este locul ideal pentru vacanţe relaxante cu familia sau pentru vacanţe în luna de miere. Nu l-aş recomanda familiior cu copii mici pentru că plaja este stâncoasă şi trebuie să cobori cu liftul sau pe scări, până acolo.

În rest, acest hotel dispune de facilități deosebite, precum camere luxoase, centru Spa, restaurante (care oferă o combinație de arome internaţionale și preparate autentice din bucătăria turcească, într-un decor elegant), 5 piscine și un parc acvatic.

Elexus oferă un concept Ultra Extended Full Board care include o varietate bogată de produse alimentare și băuturi gratuite în timpul micului dejun, mic dejun târziu, prânz, bufet pentru ceaiul de după-amiază, cină și cină târzie. În zona mini clubului, se oferă gratuit masa de tip bufet pentru copii, înghețată, prăjituri și băuturi răcoritoare.

1000 EUR/persoană, tarif mediu pentru un sejur de 7 nopţi cu toate serviciile incluse (bilet de avion, transfer de la aeoport la hotel, cazare cu pensiune completă, asistenţă turistică, asigurări medicale şi storno).


Contactează-mă!

 

foto:ANCAPAVEL.RO


Contactează-mă!