Istanbul

Best Western Antea Palace Hotel & Spa 4*

Acest hotel luxos din Istanbul se află la o plimbare de 6 minute de Moscheea Albastră și de muzeul Hagia Sophia. Se oferă piscină interioară, hamam tradițional și restaurant cu terasă și vedere la Marea Marmara și Insula Prințului.

Camerele elegante de la Best Western Antea Palace Hotel & Spa au TV cu canale prin satelit și minibar. Unele camere oferă balcon cu vedere la Marea Marmara. Celelalte camere au cadă cu hidromasaj privată.

După o zi petrecută în oraș, puteți să savurați mâncăruri autentice din bucătăria turcă, otomană și internațională și băuturi răcoritoare la restaurantele și barurile de la Best Western Antea Palace. Acestea includ restaurante și baruri pe terasă, în grădină și în hol. Barul de vitamine de la centrul spa servește băuturi sănătoase. De asemenea, se oferă room service.

Facilitățile de relaxare de la Antea Palace Hotel & Spa includ baie turcească gratuită, saună, baie de aburi și piscină. Se oferă facilități de masaj la un cost suplimentar.

Facilitățile de la Best Western Antea includ serviciul de transfer de la/la aeroport, serviciul de închirieri auto și parcare gratuită. De asemenea, biroul de turism al hotelului vă poate ajuta în cazul în care doriți să vizitați punctele de atracție locale.

Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Ataturk, la 17 km de proprietate.