Sri Lanka

Anantara Kalutara Resort 5*

Anantara Kalutara Resort se află în localitatea Kalutara și pune la dispoziție unități de cazare, acces gratuit la conexiunea WiFi, o piscină în aer liber și facilități de grătar. Complexul include un centru spa și o saună, iar oaspeții pot lua masa la restaurant. La proprietate există o parcare privată gratuită.

Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat. Unele camere au o zonă de relaxare unde oaspeții se pot destinde. Oaspeţii pot savura o ceașcă de ceai în timp ce admiră vederea la mare sau la piscină. Camerele au baie privată. Printre facilități se numără, de asemenea, halate de baie și papuci.

La proprietate există o recepție cu program nonstop, un lounge comun, un salon de coafură și un magazin de suveniruri. Acest complex pune la dispoziție facilități de sporturi acvatice, biciclete gratuite și un serviciu de închiriere de autoturisme. La acest complex se poate juca tenis de masă, biliard și darts, iar zona este cunoscută printre amatorii de windsurfing.

Orașul Colombo se află la 43 km de Anantara Kalutara Resort, iar localitatea Bentota este la 17 km de proprietate. Aeroportul Internațional din Colombo se află la 68 km de Anantara Kalutara Resort.

foto: booking.com