Cele mai spectaculoase insule din lume!

Cele mai spectaculoase insule din lume sunt dezvăluite într-un top CNTraveler.com, ţinând cont de preferinţele turiştilor internaţionali. Vei descoperi câteva insule şi din Europa, la care poţi ajunge foarte uşor. Să vedem care sunt acestea!

 

Boracay, Filipine

Insula Boracay este cunoscută pentru plajele sale albe, dar şi pentru petrecerile din fiecare seară. În Boracay ai de văzut: plaja White Beach, Ariel’s Point – un loc de unde poţi sări în apă, Willy’s Rock, Muntele Luho, Piaţa D’Talipapa, plaja Lapuz-Lapuz.

Cândva un sat pescaresc, Boracay este în prezent cea mai frumoasă insulă din lume. Aflată în Filipine, Boracay este o insulă mica, de 7 km lungime şi între 1 şi 4 km lăţime, însă frumuseţea sa naturală bate multe alte insule mai cunoscute şi mai accesibile.

 

boracay-free-wallpaper-for-desktop

 

Palawan, Filipine

Insula Palawan este o destinaţie ideală pentru luna de miere, în care nu ai voie să ratezi laguna ascunsă, El Nido. Aflată în Filipine, insula Palawan este paradisul pe pământ, aşa cum ţi-l imaginezi. Este formată din 1.780 de insule şi insuliţe cu plaje acoperite de nisip alb şi fin, în care regăseşti vegetaţie tropicală luxuriantă şi locuri încă nestrăbătute.

 

7333280644_f7917c5143_k

 

Bali, Indonezia

Cea mai populară insulă din Indonezia, Bali este expresia naturală a peisajelor paradisiace, a templelor şi a liniştii, unde poţi să te relaxezi la plajă sau la spa sau poţi face plimbări prin munţi şi printre terasele de orez. Ubud este destinaţia principală a insulei Bali.

 

 

8359618319_d09513a5e9_h

 

Ești interesat/ă de o vacanță într-una dintre aceste destinații?

Contactează-mă!

Bermuda

Este un paradis izolat în Oceanul Atlantic, unde turiştii pot vizita Horseshoe Bay – cea mai faimoasă plajă de pe insulă, cel mai mic pod rabatabil din lume, Somerset Bridge, fortul Hamilton, o grădina zoologică cu animale exotice, acvariul Bermuda sau Peşterile de Cristal.

 

6575598127_75c2ba734d_b

 

Insulele Whitsunday, Australia

Whitsunday sunt un grup de 74 de insule în Australia, la Marea Bariera de Corali, din care doar opt sunt staţiuni marine, celelalte fiind încă nelocuite. Aici, o să fii impresionat de cât de darnică poate fi natura cu unele locuri de pe pământ, mai ales când o să ajungi pe Whitehaven Beach, unde nisipul de pe plajă este de un alb imaculat.

 

7186981576_9615789d57_h

 

Mallorca, Spania

Printre cele mai impresionate insule din Europa se află Mallorca din Spania, de altfel un paradis mult mai apropiat de noi, decât insulele din Asia. În Mallorca te bucuri de apa limpede turcoaz şi de plaje cu nisip alb. Pe lângă cunoscuta Palma de Mallorca, merită să ajungi pe plajele Cala Mesquida, Alcuida, Cala Agulla, Port de Pollenca.

 

9166156362_0c77e96376_k

 

Creta, Grecia

Una dintre cele mai vizitate insule de către români, Creta este printre puţinele insule europene din topul realizat de CNTraveler. In insula din sudul Greciei găseşti ce vrei, de la sate pescăreşti, resorturi, munţi şi plaje cu nisip alb ca în destinaţiile exotice. In Creta nu ai voie să ratezi plaja Elafonissi, cu un peisaj pe care paradisul ar fi invidios. De asemenea, nu trebuie să ratezi nici Chania, partea vestică a Cretei, unde spiritul tradiţional grecesc se simte foarte bine.

 

16659841667_04fb379a0c_k

 

Ești interesat/ă de o vacanță într-una dintre aceste destinații?

Contactează-mă!

Mykonos, Grecia

Mykonos este locul de întâlnire a peste 1 milion de turişti, anual. Insula beneficiază de multe atuuri: plajele cu nisip auriu, apa turcoaz şi limpede precum cristalul şi multe alte posibilităţi de distracţie.

 

5944594598_bc4e0783bb_b

 

Santorini, Grecia

Ştim cu toţii că Santorini este o destinaţie de top pentru luna de miere şi vacanţe romantice. În plus, dragostea și respectul pentru natura insulei Santorini, au inspirat multe cupluri să se căsătorească aici. Evenimentul mult dorit, poate fi organizat pe plajă, pe o barcă sau şi mai impresionant, pe coasta Caldera, cu vedere superbă a vulcanului.

 

romantic-sunset-in-santorini-aegean-sea-during-holidays-in-greece

 

Sardinia, Italia

Sardinia ne încântă cu plaje superbe, de exemplu Cale Goloritzé, cea mai frumoasă plajă din Italia. Apoi, cu frumuseţea mediteraneană şi cu multiplele activităţi pe care le poţi face în vacanţa din Sardinia: înot, canotaj, windsurfing, drumeţii sau alpinism.

Există zboruri directe din Bucureşti, cu pachete complete de vacanţă!

 

7386721930_29ab329879_b

 

Descoperă şi Zanzibar, insula cu parfum de ylang-ylang şi cuişoare

 

@flickr.com, pinterest.com, wall-street.ro, cntraveler.com

 

Ești interesat/ă de o vacanță într-una dintre aceste destinații?

Contactează-mă!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>