Vara continuă în Antalya! Sejururi şi tarife promoţionale, în luna octombrie!

Vă spuneam, la un moment dat, că există posibilitatea ca sejururile în Antalya să se prelungească până la sfârşitul lunii octombrie. Şi acum vă confirm! Există zboruri charter în luna octombrie spre Antalya, cu plecare din Bucureşti şi Cluj-Napoca. Iar tarifele sejururilor sunt foarte accesibile! Vă povestesc în cele ce urmează.

 

Sejururile în Antalya, din luna octombrie, ne bucură pe toţi: pe turiştii care încă nu au apucat să meargă într-o vacanţă anul acesta, mai ales din cauza situaţiei provocate de Covid, dar şi pe noi, oamenii din turism care ne-am străduit să avem “pe stoc” pachete turistice, în vreme de pandemie. De asemenea, faptul că sezonul turistic continuă în Antalya este o oportunitate: puteţi folosi voucherele pe care le-aţi primit de la agenţiile de turism, în urma sejururilor anulate din această vară.

 

În cele ce urmează, vă prezint avantajele unui sejur în Antalya în luna octombrie şi câteva recomandări personale!

 

De ce să mergi în Antalya în octombrie?

 

Vreme bună pentru plajă şi baie

 

Vă spun, din experienţă proprie, că un sejur în Antalya în luna octombrie este cât se poate de plăcut şi relaxant. În perioada septembrie-octombrie clima este perfectă! Pe timpul zilei, temperatura aerului este cuprinsă între 25-30°C, iar la venirea serii, temperatura medie este de 20°C. Vă puteţi aştepta şi la câteva reprize de ploaie, însă, în Antalya ploaia nu vă afectează sejururile. Ba chiar vă mai răcoreşte puţin. De asemenea, apa mării este caldă pe tot parcursul zilei şi vă puteţi bălăci oricât!

Vacanţele turiştilor, sejur Antalya, foto @ANCAPAVEL.RO

Vacanţele turiştilor, sejur Antalya, foto @ANCAPAVEL.RO

 

 

Fără aglomeraţie

 

Când vine vorba de alegerea perioadei de vacanţă, din ce în ce mai mulţi turişti se gândesc la extrasezon pentru că, atunci, aglomeraţia nu prea are vreun cuvânt de spus. Mie, de exemplu, nu prea îmi place să călătoresc în vârf de sezon pentru că nu agreez deloc aglomeraţia! Ştiu, pandemia a schimbat regulile anul acesta şi nu prea a existat ideea de aglomeraţie. Însă, pandemie sau nu, în octombrie nu este deloc aglomerat în Antalya, iar plajele sunt aerisite şi relaxante.

Vacanţele turiştilor, sejur în Antalya pe timp de pandemie, foto @ANCAPAVEL.RO

Vacanţele turiştilor, sejur în Antalya pe timp de pandemie, foto @ANCAPAVEL.RO

 

 

Hoteluri deschise tot anul

 

Antalya este una dintre puţinele destinaţii de plajă care îşi menţine hotelurile deschise pe tot parcursul anului. Chiar şi anul acesta, când situaţia globală a afectat atât de mult turismul şi ospitalitatea, hotelierii turci se străduiesc foarte mult (şi cei mai mulţi reuşesc!) să menţină activitatea deschisă şi în sezonul toamnă-iarnă. Aşadar, aveţi toate şansele ca hotelurile voastre preferate din Antalya să vă aştepte nu doar în octombrie, ci şi de Revelion!

 

 

Ospitalitate turcească și numeroase facilităţi ale hotelurilor

 

Un sejur relaxant în Antalya, care să îţi încânte toate simţurile, evident că trebuie să includă un resort all inclusive, de calitate. Iar când vine vorba de acest aspect, ştim deja cu toţii, că ospitalitatea pe care o întâlnim în Antalya nu are concurenţă!

Facilitățile resorturilor din Antalya reprezintă de ani buni un motiv bine întemeiat pentru care atâția turiști din întreaga lume aleg să vină în vacanță aici. Restaurantele de calitate, cu meniuri extraordinare din diverse colţuri ale lumii, camerele spaţioase şi elegante, centrele spa foarte bine dotate, cu masaje, băi turcești (hammam), hidroterapie, serviciile dedicate copiilor, parcurile acvatice super-distractive, dar mai ales atenţia cu care eşti tratat sunt cele mai importante aspecte de care Antalya este mândră!

 

Sejur în octombrie: Antalya, Turcia, foto @ANCAPAVEL.RO

Sejur în octombrie: Antalya, Turcia, foto @ANCAPAVEL.RO

 

 

Tarife promoţionale

 

Tarifele și pachetele turistice pe care ți le propune Antalya, în luna octombrie, sunt foarte accesibile şi reduse semnificativ! (reduceri de până la 40%)

Deşi sunt promoţionale, eu vă recomand să alegeţi tarifele care pornesc de la 700 eur/persoană, astfel încât să aveţi parte de servicii de calitate. Este ştiut faptul că în Antalya aproape toate hotelurile au 5* şi este bine să le diferenţiem după standardul de calitate, nu după numărul de stele.

În plus, aşa cum bine ştiţi, toate serviciile sunt incluse în pachet: zbor direct (charter), regim de masă (ultra) all inclusive, asistență turistică, asigurări de călătorie  și o gamă foarte variată de hoteluri, din care poți alege ceea ce îți dorești.

 

Tarifele prezentate sunt valabile pentru 2 adulţi, sejur 7 nopți / all inclusive, charter avion.

 

 

Dacă te interesează un sejur în Antalya, te ajut cu drag să alegi ceea ce ţi se potriveşte!


Contactează-mă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>