În aprilie va apărea E-book-ul „Destinațiile cu care nu vei da niciodată greș”. ? Ce va conține și la ce îți va folosi?

Știu că îți doreai de mult timp, să descoperi destinații inedite și să primești recomandări sigure, cu ajutorul cărora să îți construiești vacanța ideală. Așa că vin la tine cu o veste bună: la începutul lunii aprilie, va apărea E-book-ul intitulat „Destinațiile cu care nu vei da niciodată greș.” Iată cu ce te va ajuta această carte în format PDF, plină cu zeci de recomandări.

Mai este foarte puțin până cand va apărea E-book-ul „Destinațiile cu care nu vei da niciodată greș”. Va fi publicat în două variante, una în limba română, la începutul lui aprilie și cealaltă, în engleză dar puțin mai târziu, pentru că încă lucrăm la ea. Și surpriza este că plănuim să existe și pe Amazon. Iar prețul va fi unul foarte accesibil, astfel încât toată lumea interesată de vacanțe și călătorii să beneficieze de informațiile și sfaturile pe care le-am cuprins în acesta.
e-book
În această carte în format PDF, vei afla o mulțime de lucruri, pe care cei mai mulți le omit, atunci când își planifică vacanțele. Lucruri utile, practice, care te vor ajuta să îți construiesti vacanță perfectă. Și – bineînțeles – vei descoperi destinații și locații inedite, mai puțin cunoscute!

Ce va cuprinde E-book-ul „Destinațiile cu care nu vei da niciodată greș”?

  • Destinații inedite și spectaculoase, de pe toate continentele, cu care nu vei da niciodată greș;
  • Toate aspectele și detaliile de care trebuie să ții cont, atunci când îți planifici orice vacanță;
  • Drumul de la idee, la rezervare: cum arată vs. cum ar trebui să arate?
  • Relatări din bucătăria vacanțelor ideale: experiențele mele și ale clienților mei;
  • Tipuri de turiști și de vacanțe: descoperă ce fel de vacanțe și destinații sunt potrivite pentru tine;
  • Alegerea vacanței, fără niciun compromis;
  • Greșeli frecvente în configurarea și rezervarea vacanțelor.

Toate aceste idei principale le vei găsi explicate, detaliate și livrate într-o formă practică, pentru ca tu să îți poți îmbogăți toate experiențele de vacanțe viitoare.

Doar dacă ești pasionat de călătorii și de vacanțe și crezi că toate acestea îți vor fi de folos, te invit să ținem aproape și să rămâi la curent cu publicarea E-book-ului „Destinațiile cu care nu vei da niciodată greș”.

Și pentru că știu că deja ești curios/oasă și te gândești la zecile de destinațiile pe care le vei găsi în E-book, am ales să îți împărtășesc câteva dintre acestea:

 

Golful Kotor, Muntenegru

La primă vedere, Golful Kotor pare desprins de pe altă planetă. Un cadru natural uluitor, aflat la mai puțin de 1000 km distanță de teritoriul României.

 

Petra, Iordania

Petra, celebrul oraș antic care se află pe jumătate ascuns în peisajul suflat de vânt din sudul Iordaniei, este unul dintre cele mai prețioase situri de patrimoniu UNESCO din lume. Votat în 2007 unul dintre “Noile șapte minuni ale lumii”, și-a păstrat autenticitatea chiar și în vremurile cele mai grele.

 

foto@ANCAPAVEL.RO

foto@ANCAPAVEL.RO

 

Insulele Virgine Britanice, Caraibe

Uneori, simplitatea reușește să amplifice frumusețea și eleganța, într-un mod nefiresc și spectaculos. Așa se întâmplă și în Insulele Virgine Britanice, unde natura devine splendida eroină de care tumultul și opulența nu se pot atinge, încă.

O escapadă, o feerie, un vis dulce de vară.

 

Cavtat, Croația

Poate că ai auzit deja despre cât este de frumoasă, Croația. Dar puțini au auzit de Cavtat. O stațiune exclusivistă, aflată la 18 km – sud de Dubrovnik. Un loc splendid, șarmant și ideal pentru cei care își doresc o vacanță în liniște. Aici, ți se va răspunde, de fiecare dată, zâmbind și te vei putea bucura de frumusețea naturii, fără întrerupere.

recomandare de vacanță: Cavtat, Croația

Cavtat, Croația @Anca Pavel, ancapavel.ro

 

Sevilla, Spania

Când spiritul exploratorului își întâlnește jumătatea romantică, Sevilla le asigură cadrul idilic perfect. Din punctul meu de vedere, unul dintre locurile de referință ale Europei în materie de istorie, capitala Andaluziei vă va seduce, fără prea mult efort. Frumusețea stilurilor baroc și gotic păstrează flacăra și identitatea acestui popor, de secole.

 

Mauritius

Dacă ești nerăbdător să afli ce te așteaptă în Paradis, atunci Mauritius este locul care să îți arate un colț din acea lume. Câtă vreme toți cei care se întorc din vacanță din Mauritius sunt atât de impresionați, eu cred că trebuie să fie ceva aparte la Mauritius. Trebuie ca pe lângă frumuseţea impresionantă a plajelor, a decorului natural, dincolo de irezistibila apă a Oceanului Indian şi de resorturile răsărite – neîntâmplător – pe plajă, această insulă să dețină anumite ingrediente unice. Despre toate acestea, îți voi povesti în Ebook.

 

Luang Prabang, Laos

Un loc spiritual, aflat la congruența râurilor Mekong și Nam Khan, Luang Prabang emană misticism și invită, neîncetat, la explorare. Rareori vei putea descoperi locuri atât de bogate din punct de vedere cultural și care să îți deschidă atâtea uși, care să te incite și să te provoace, în același timp. Luang Prabang este unul dintre locurile de vis pentru exploratori, pentru cei pasionați de cultură și civilizație.

 

Acestea sunt doar câteva exemple din zecile pe care ți le-am pregătit, în E-book-ul „Destinațiile cu care nu vei da niciodată greș”.

Te invit să ținem aproape și să ai în vedere E-book-ul numai și numai dacă vrei ca vacanțele tale să nu fie simple, obișnuite sau banale. Doar dacă vrei să îți îmbunătățești modul de planificare al vacanțelor și să îți diversifici toate experiențele tale de călătorie, te invit să dai subscribe blogului meu și să fii la curent cu lansarea E-book-ului:

Subscribe

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile