Luna de miere în Croaţia, pe coasta Dalmatiei

Coasta Dalmatiei este regiunea plajelor lungi, a pădurilor de pini şi a oraşelor medievale Split, Zadar, Sibenik, Trogir, Omis, dar şi a oraşelor insulare precum Hvar sau Korcula.

Destinaţia este excelentă pentru cei care îşi doresc o vacanţă honeymoon activă, cu drumeţii, plimbări sau sporturi nautice.

 

Croatia_honeymoon

 

6835722443_427db7e06b_b

6835784039_efa8da6b24_b

 

Din Bucureşti spre Split sunt zboruri directe, în regim charter, operate de Tarom, în perioada 16 iunie – 01 septembrie. Pachetele se pot rezerva prin intermediul agenţiilor de turism.

 

Iar recomandările de pachete turistice în Split sunt:

PUNTA DEPANDANCE ARAUSA 4* Demipensiune 
Este situat la 2 minute pe jos până la plajă, în zona de coastă Sibenik din Vodice. Centrul oraşului este la 2 minute de mers pe jos. Pentru sejurul vostru honeymoon, puteţi opta pentru o cameră dubla superioară, cu balcon şi vedere la mare.Tarif de la 565€/persoană/sejur 7 nopţi

 

jpeg2

 

 

SOLARIS BEACH HOTEL NIKO 3* Demipensiune 
Este situat la malul mării, înconjurat de păduri de pin, la numai 6 km de Sibenik. Oferă comfort şi atmosferă intimă, dar şi proximitate faţă de facilităţile resortului: plajele tematice ale complexului, numeroasele restaurante, activităţile sportive şi programul de animaţie.

Tarif de la 747€ persoană/sejur 7 nopţi

 

jpeg3

 

 

OLYMPIA HOTEL 4* Mic Dejun 
Loc in camera dubla cu balcon si vedere la mare
Este situat la malul mării, aproape de centrul oraşului Vodice. Este combinaţia ideală dintre tradiţional şi modern. Iar pentru sejurul vostru honeymoon, puteţi opta pentru o cameră cu vedere la mare.Tarif de la 876€ persoană/sejur 7 nopţi

 

 

jpeg4

 

 

SOLARIS HOTEL IVAN 4* Mic Dejun 
Este o locaţie relaxantă, înconjurată de vegetaţie luxuriantă, mediteraneană. Are un design modern cu temă autentică dalmată. Intrarea principală a hotelului este accentuată de o replică a renumitei podgorii Primosten, unde se produce Babic, un vin de calitate superioară.Pentru sejurul vostru honeymoon, puteţi opta pentru o cameră cu vedere la grădină.

Tarif de la 819€ persoană/sejur 7 nopţi

 

 

jpeg5

 

Pentru cei care preferă un sejur self catering, pot opta pentru cazare la apartamente:

AFRODITA APARTMENTS NECUJAM  Self catering 
Un complex de apartamente confortabile, situat la 100 m de plajă, pe insula Solta, la 50 km de aeroportul din Split şi la 30 de minute cu ferry de Split. Renovat recent, complet!

Tarif de la 465€ persoană/sejur 7 nopţi

 

jpeg

 

Din aceeaşi categorie: http://ancapavel.ro/2017/04/27/luna-de-miere-in-santorini-la-tarife-accesibile/

 

Pentru suport şi rezervări, îţi stau la dispoziţie: anca.pavel@drumbunweb.ro

foto: flickr.com, pinterest.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>