Bali, Indonezia

Vacanţele turiştilor în Bali, foto ANCAPAVEL.RO

 

Sfaturi utile pentru o vacanţă memorabilă în Bali

 

Despre Bali

Cultura şi tradiţiile balineze, locurile legendare din Bali şi localnicii laolaltă, care transmit energie pozitivă la tot pasul, sunt elementele cheie despre care trebuie să ştii, înainte de a-ţi începe vacanţa în Bali. Mai mult decât atât, Bali este poarta culturii asiatice, care, odată ce o vei deschide, vei descoperi o lume cu totul inedită. De aceea, este atât de util să studiezi dinainte cultura fiecărei destinaţii pe care o vizitezi, mai ales când este vorba de o cultură atât de specială şi magică precum cea balineză.

Aici poți vedea principalele atracţii turistice din Bali.

 

vacanță în Bali

Cultura şi tradiţii din Bali, Indonezia, foto @flickr.com

 

Apelează la un consultant de turism pentru o ofertă de vacanță sigură, în Bali

Pentru o vacanţă bine organizată în Bali, îţi sugerez să contactezi oameni cu experienţă în turism, precum consultanţi ai agenţiilor de turism, ghizi locali sau să citeşti impresii de la turiştii cu experienţă vastă de călătorie, de pe forumurile de specialitate.

Eu, întotdeauna, pentru Bali, recomand o vacanţă de tip circuit, organizat de un operator din turism, cu toate serviciile incluse, astfel încât să ai parte de un program bine organizat şi în siguranţă (cu zboruri bine configurate) şi evident, să poţi cuprinde cât mai multe atracţii balineze: excursii locale cu ghizi însoţitori, festivaluri locale, tratamente Spa cu produse locale, cursuri de yoga şi meditaţie şi evident, nelipsitele momente de relaxare la plajă, într-un resort superb, balinez, precum Melia Bali 5* care oferă o experiență personalizată exclusivă, prin conceptul său denumit The Level. Sau într-un resort localizat în inima pădurilor balineze: Nandini Jungle Resort & Spa Bali

 

vacanță în Bali

Nandini Jungle Resort & Spa Bali foto @booking.com

 

Pentru detalii şi ofertă, îţi răspund cu plăcere:


Contactează-mă!

 

Care sunt condiţiile de călătorie în Bali?

Acest aspect este foarte simplu pentru că în Bali, poţi călători doar cu paşaportul, conform MAE: “Începând cu anul 2015, cetăţenii români, posesori de paşapoarte simple, care călătoresc în acest stat, în scop turistic, sunt scutiţi de viză de intrare dacă durata şederii este de maximum 30 zile, fără a exista posibilitatea prelungirii.”

 

De ce buget ai nevoie pentru o vacanță în Bali?

Probabil te-ai gândit că o vacanţă în Bali nu este ieftină, însă poate fi accesibilă dacă te organizezi din timp şi prinzi reduceri early booking sau oferte promoţionale ale companiilor aeriene. La o simplă căutare pe internet, vei vedea că oferta este  diversă, iar tarifele şi mai diverse, ceea ce te poate încurca la un moment dat, însă, tocmai din cauza acestui aspect, îţi recomand să soliciţi o ofertă personalizată, potrivită pentru tine, de la operatorii din turism.

Din experienţa mea, ca om de turism, pot spune că cele mai inspirate şi memorabile vacanţe în Bali pe care le-am propus turiştilor, au costat aproximativ 2000 EUR/persoană.


Contactează-mă!

 

Când să mergi în vacanță, în Bali?

Desigur că, atunci când vrei să pleci în vacanţă în Bali, trebuie să ţii cont şi de vreme. Așa că îți voi povesti care este cea mai bună perioadă de a călători în Bali.

În general, insula Bali se poate vizita oricând, dar e bine să ştii că există o perioadă secetoasă, mai – octombrie, perioadă excelentă pentru o vacanţă în Bali! Deşi se poate călători şi în altă perioadă, fără restricţii anume, totuşi ţine cont că Bali este o destinaţie de explorat şi ploile ar putea să te încurce în anumite excursii locale, cu drumuri noroioase. De asemenea, eu îţi recomand să mergi în Bali în timpul unui festival local, ca să descoperi îndeaproape tradiţiile balineze, despre care îţi povesteam mai sus.

 

ofertă de vacanță în Bali

Vacanţele turiştilor în Bali, Indonezia foto ANCAPAVEL.RO

 

Cui i se potriveşte o vacanţă în Bali?

Dacă mă vei întreba pe mine cărui tip de turist i se potriveşte insula Bali, eu aş spune că atât celor activi, dornici de explorare, cât şi celor care îşi doresc relaxare în vacanţă. Pentru că această superbă insulă din Indonezia este foarte complexă şi se bucură de o cultură unică în lume, cu locuri inedite, cadre naturale spectaculoase, plaje paradiace, iar lista continuă.

De asemenea, Bali este o destinaţie de top din lumea întreagă pentru luna de miere şi vacanţe romantice. Ospitalitatea balineză, împreună cu nivelul excelent al serviciilor oferite în cadrul hotelurilor care îşi respectă standardele, la care se mai adaugă şi cadrele naturale relaxante sau tratamentele Spa, sunt “reţeta” perfectă pentru “prepararea” vacanţelor romantice în Bali.

 

sejur în Bali

Luna de miere în Bali, Indonezia, foto https://ro.pinterest.com/pin/265360603032095082/

 

Întreabă-mă mai multe despre Bali şi îţi voi răspunde cu plăcere!


Contactează-mă!

 

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile