Idei de vacanţă pentru copii!

În vacanțele copiilor, este un bun prilej să vă distrați, în familie!

Astfel, m-am gândit să vin în întâmpinarea voastră cu câteva idei de vacanţă, special gândite pentru copii.

 

Legoland Feriendorf, Germania

Poartă-n poartă cu parcul tematic Legoland din Gunzburg, Germania – despre care am mai vorbit într-un articol anterior – există un sat de vacanţă conceput special pentru familii – Legoland Feriendorf. Unde te poţi şi caza, de exemplu, într-o cameră din castel. Poţi ajunge aici cu un zbor Blue Air până la Stuttgart sau Tarom/Lufthansa până la Munchen, de unde poţi lua trenul, autobuzul sau transfer privat.

 

legoland-feriendorf-burgen

 

Camerele de la LEGOLAND Feriendorf au decor cu tematici variate pline de culoare. Pentru activități distractive în familie, ai la dispoziție un parc de aventuri, minigolf şi bowling. Cei mici se pot distra la locul de joacă amenajat în stilul unei corăbii de piraţi.

 

32871405

 

32871356

 

37106037

 

Pont: Pe langă faptul că întâlneşti aici o lume magică, a inocenţei şi a copilăriei, Legoland Feriendorf are marele avantaj că oferă o intrare separată în parcul tematic. Astfel, poţi evita cozile lungi şi obositoare.

Tariful porneşte de la 516 EUR pentru 2 nopţi cazare în cameră tematică la hotel 3* cu mic dejun şi intrare la parcuri pentru 2 adulţi cu 1 copil.

 


Contactează-mă!

Phantasia Land, Germania

Tot în Germania,  în oraşul Bruhl, aproape de Koln, se află alt parc de distracţii, foarte îndrăgit: Phantasia Land

Ajungi aici tot cu un zbor Blue Air – Koln.

Este împărţit in 7 zone tematice fiecare cu farmecul ei: Fantasy, Wuze Town, Kinderland, Deep in Africa, Berlin, Mexic, Mistery şi China Town.

Odată ajuns aici, ai posibilitatea de a te caza într-unul dintre cele două hoteluri tematice: Ling Bao (amenajat în stil asiatic) sau Matamba (amenajat în stil african), iar masa poate fi servită atât în cadrul acestor hoteluri, cât şi în interiorul parcului (restaurantele Unter den Linden, Manchu, Hacienda Don Pedro, Little Joe’s si cafeneaua Heino’s  îţi stau la dispozitie).

 

facebook_01_chiapas

 

facebook_02_colorado

 

facebook_03_wellenflug

 

Phantasialand-10-Chiapas

 

Tariful porneşte de la 537 EUR pentru 2 nopţi cazare în cameră triplă la hotel 3* cu mic dejun şi intrare la parcuri pentru 2 adulţi cu 1 copil.

 


Contactează-mă!

Port Aventura, Spania

Continuăm escapada noastră din lumea fanteziei şi a magiei şi ajungem într-un loc mai cald, în Spania, la parcul de distracţii Port Aventura din Costa Dorada, la o oră distanţă de Barcelona. Port Aventura te transpune în 6 lumi diferite, pentru a trăi emoţii puternice. Iată care sunt cele 6 lumi despre care vorbeam: Mediterana, Polinezia, China Mexic, Vestul Îndepărtat şi Sesamo Aventura.

Până aici, în Costa Dorada, poţi călători cu avionul până la Barcelona. La numai câteva minute de parc, se află gara care face legatură intre PortAventura şi Barcelona.

 

ticket-portaventura-1

 

roller-coaster-in-portaventura

 

CCAP-ZU_ATR_RIO_GEN_0915_011

 

44782.800

 

Noutate! În 2017 se va deschide Ferrari Land – un concept unic în Europa!

De asemenea, te mai poţi bălăci în apele turcoaz ale parcului acvatic, ce oferă distracţie pe ritmuri reggae.

 

 

Tariful porneşte de la 630 EUR pentru 3 nopţi cazare în cameră dublă la hotel 4* cu demipensiune şi acces nelimitat la Parcul Port Aventura, pentru 2 adulţi cu 1 copil.

 


Contactează-mă!

Europa Park, Germania

Am început cu parcurile de distracţie din Germania şi închei tot cu această destinaţie. Este vorba de celebrul Europa Park , cel mai mare parc de distracţii din Germania! În oraşul Rust la aproximativ 40 km de Freiburg. Poţi ajunge cu un zbor Blue Air până la Stuttgart şi de aici poţi lua trenul, autobuzul sau transfer privat.

Parcul este împărţit în 17 zone tematice: Germania, Franţa, Italia, Elveţia, Grecia, Anglia, Rusia, Lumea copiilor, Regatul Minimoys, Padurea Fermecată Grimm, Austria, Islanda, Portugalia, Spania, Tărâmul Aventurii, Olanda şi Scandinavia. În plus, poţi trăi aici experienţa filmelor 4G, la Magic Cinema. Uuuu!

 

Pegasus_1920_AT_Europa-Park-01

 

blue-fire_1920_AT_Europa-Park-01

 

Maerchenwald_TB_Europa-Park-03

 

Europa-Park_Magic-Cinema2

 

Tariful porneşte de la 895 EUR pentru 3 nopţi cazare în cameră triplă la hotel 3* cu mic dejun şi intrare la parcuri pentru 2 adulţi cu 1 copil.

 

Iar pentru Disneyland Paris am scris un articol special.

 

Vacanţă plăcută!


Contactează-mă!

 

photo: @legoland.de, phantasialand.de, portaventuraworld.com, europapark.de

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile