Cipru

St Raphael 5*, Limassol

Aflat pe una dintre cele mai mari plaje cu Steag Albastru din Limassol, acest complex oferă o zonă de piscină elegantă cu 2 piscine în aer liber, precum şi camere prevăzute cu aer condiţionat şi balcon cu vedere la Marea Mediterană.

Camerele complexului St Raphael au podea cu parchet şi mobilier modern. Sunt dotate cu minibar şi TV LCD cu canale prin satelit. Unele camere includ o verandă privată cu şezlonguri.

Dimineaţa, hotelul serveşte un mic dejun tip bufet cu fructe proaspete în restaurantul Octagon. The Phoenician oferă fripturi la grătar şi preparate regionale. Complexul include şi un bar cu temă nautică, amenajat cu o terasă din lemn cu vedere la mare.

După o dimineaţă petrecută lângă piscină sau pe plajă, oaspeţii se pot răsfăţa cu gama largă de tratamente spa oferită de centrul Serenity. St Raphael are 2 terenuri de tenis şi un loc de joacă pentru copii.

Complexul St Raphael se află la numai 11 km de centrul oraşului Limassol şi la 45,8 km de aeroportul oraşului Larnaca. Recepţia este deschisă nonstop şi există o parcare privată gratuită. Proprietatea oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în zonele publice.