Snorkeling pe insula Catalina

Excursia de o zi începe cu pickup de la hotelul din Punta Cana sau Bavaro, acolo unde eşti cazat; călătoria continuă spre port, unde te va aştepta echipajul catamaranului Paradise cu băuturi răcoritoare tropicale. Echipa de instructori de aici îţi va spune despre procedurile de sănătate și siguranță de la bord și despre instructajul pentru snorkeling, sfătuindu-te să alegi echipamentul care ţi se potrivește cel mai bine.

După aceste proceduri, călătoria începe spre partea de est a insulei Catalina într-un loc special pentru snorkeling, cunoscut sub numele de Zid, care mulţumeşte atât amatorii de snorkeling, cât şi începătorii. Vestele de salvare sunt disponibile oricui are nevoie. Vei fi servit cu băuturi răcoritoare și muzică selectată de echipa de divertisment pentru a te menține energic în timpul plimbării cu barca. După aproximativ 30 de minute de croazieră, ajungeți la locul de snorkeling despre care povesteam mai sus, unde vei avea o oră de snorkeling pentru a descoperi frumusețea naturală de aici. Vă descoperi ape limpezi cu vizibilitate incredibilă și un ecosistem subacvatic uimitor! Echipajul este pregătit cu hrană pentru peştii pe care îi vei întâlni pe durata acestei aventuri. După aceea, îţi vei reîncărca bateriile spre partea de vest a insulei, pe o plajă privată,relaxantă. Echipamentele de snorkeling sunt disponibile şi aici dacă doreşti să te aventurezi din nou în lumea subacvatică a Caraibelor!

Masa de prânz este inclusă. Bucătăria dominicană, desigur, va fi pregătită de un bucătar local renumit, numit “Bobby”. Pui, salate, paste, peşte, fructe de mare, fructe locale, toate pregătite de Bobby. Dacă optezi pentru secţiunea upgrade VIP, vei putea savura homar proaspăt prins în acea dimineață. După prânz, restul zilei este al tău, să te relaxezi. Poţi, de asemenea, să faci scufundări sau să înoţi din nou, să te bucuri de barul tropical sau să asculţi valurile şi briza mării Caraibe. Timpul se scurge repede, din păcate şi te vei îmbarca din nou pe catamaran, pentru retur. La sosirea în portul din Punta Cana, un autobuz te va duce înapoi la hotel.

Preţ: 85 USD; durata: 9 h.ţ

foto: flickr.com


Contactează-mă!