Dubai

Safari în deșert – Dubai Desert Safari

Trăiește o experiență remarcabilă și plină de spirit aventurier, o altă vibrație într-un cadru oriental, desăvârșit!

Recomandări pentru un sejur all inclusive, ieftin, în Dubai

O escapadă în deşert este o şansă de evadare şi de reculegere și dovada că Dubai este un oraș al contrastelor, în care surprizele și spontaneitatea sunt la ordinea zilei.

Poţi alege Jeep Safari, plimbarea cu cămila, belly dancing show, o masă gustoasă, tradiţională şi o narghilea excelentă.

Cu mai mult noroc, vei putea admira şi câteva dintre animalele sălbatice, aşa că fotografiile din această vacanţă vor fi, cu siguranţă, speciale. Ghizii sunt, adesea, foarte prietenoşi şi dornici să creeze o legătură specială între turist şi cultura locală.

 

Desert Safari Dubai este un must do în Dubai!

O oportunitate de a parcurge dunele de aur de nisip din Deşertul Arabiei, cu jeep-uri special pregătite. Programul este foarte bine organizat. Se face o oprire pentru a admira apusul în mijlocul deşertului, pentru câteva fotografii uluitoare şi pentru reîmprospătare cu apă. Se continuă apoi călătoria spre locul de tabără al beduinilor, în inima deşertului, unde te poţi picta cu Henna, să te fotografiezi în veşmintele locale şi să savurezi băuturi răcoritoare, apă, ceai sau cafea. Încearcă apoi plimbările cu cămila. Atmosfera de noapte orientală este completată de o dansatoare belly dance, un dans pe ritmul muzicii arabe. În timp ce te relaxezi în corturile beduine cu covor şi perne, ai parte de un delicios grătar, o cină tip bufet ce se serveşte sub cerul înstelat. Merită să faci această excursie!

Durata excursiei: 5 ore
Mijlocul de transport:
 Jeep
Ţinută recomandată:
 decentă, lejeră
Preţ informativ: 75 USD/adult

 

Aici poți vedea, detaliat, programul tururilor și activitățile oferite în cadrul programului Dubai Desert -> http://www.desertsafaridubai.com/


Contactează-mă!