Punta Cana Princess 5* – Adults Only

Acest complex destinat exclusiv adulților este situat în Republica Dominicană, la doar câțiva pași de plaja din zona Bavaro. Complexul all inclusive are un centru spa cu servicii complete, 5 restaurante, un snack bar şi program de divertisment în timpul serii.

Punta Cana Princess All Suites Resort & Spa All Inclusive organizează zilnic activități pe plajă, iar oaspeții au la dispoziție un centru de fitness şi o piscină în aer liber. Pe plajă sunt servite băuturi. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie terenuri de tenis şi minigolf.

Suitele de la Punta Cana Resort & Spa au TV prin cablu, cadă spa şi balcon. De asemenea, fiecare suită spațioasă include minibar și aparat de cafea.Oaspeţii cazați la Punta Cana beneficiază de acces la hotelurile Caribe Club şi Tropical Princess din apropiere.

Lagunele cu apă dulce sunt situate la 22 km de complex, iar portul de agrement Cap Cana se află la 24 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Punta Cana, situat la 18 km de Punta Cana Princess All Suites Resort and Spa.