Acesta este unul dintre locurile care îmbină “gustul perfect și frumusețea restaurantului dar și unde puteți găsi diferite elemente minunate ale producătorilor cehi de renume, cum ar fi Brokis, de Lucie Koldová, Situs sau Hanák.”
Preparate inventive, delicioase, un meniu care poate mulțumi gusturi și preferințe variate. Se adreseză celor care vor să savureze preparate de calitate, care pun preț pe un ambient rafinat și pe locație. Restaurantul se adresează celor pentru care calitatea este mult mai importantă decât prețul.
Ce îți poate oferi Restaurantul Portfolio?
MENU
TASTING MENU
Charolais beef, herbs, black coal mayonnaise, melon, mushrooms Grüner Veltliner 2015, Martin Arndorfer |
Saint Jacques scallops poached in foie gras, red currant, hazelnuts-tyrolian speck dust, hay Mâcon Solutré 2015, Domaine Carrette |
Atlantic cod, red prawns, artichoke, broccoli, beurre blanc Gavi 2016, Salluvii, Castellari Bergaglio |
Veal fillet, potato purée with celery, mushrooms, pancetta, fava beans, grapes, chanterelle mushroom sauce Pinot Nero 2014, Riserva, St. Daniel, Colterenzio |
Michel Cluizel-Vanuari 63%, cherries, clementines, warm salty caramel Muscat de Beaumes de Venise, 2015, Domaine des Bernardins |
Menu: 1490 Kč
Recommended wines: 950 Kč
STARTERS
Gratinated sheep cheese, tomato salsa, hummus, avocado, homemade nachos | 245 Kč |
Green field salat, asparagus, fennel, carrot, chamomile and plantago dressing, tramezzino | 225 Kč |
Sous vide rabbit saddle, kohlrabi, ricotta cheese, bacon, radicchio vinaigrette | 255 Kč |
Charolais beef, herbs, black coal mayonnaise, melon, mushrooms | 295 Kč |
Saint Jacques scallops: Poached in foie gras, red currant, hazelnuts-tyrolian speck dust, hay. Ceviche, seaweed, jalapeňos, cucumber | 335 Kč |
Calamari, couscous, caponata, tomatoes, watercress | 295 Kč |
MAIN COURSES
Atlantic cod, red prawns, broccoli, artichoke, beurre blanc | 495 Kč |
Monk fish, saffron, star anise, avocado, beans, tomato consommé | 595 Kč |
Veal fillet, potato purée with celery, mushrooms, pancetta, fava beans, grapes, chanterelle mushroom sauce | 595 Kč |
Lamb chops, confit shank, aubergine mushrooms caviar, roasted polenta, lemon thyme jus | 495 Kč |
Guinea fowl, potato gnocchi, kale, white cabbage, sage sauce | 465 Kč |
Daily vegetarian special | Kč |
DESSERTS
Strawberry couscous with mint, buttermilk ice cream, macerated strawberries | 175 Kč |
Michel Cluizel-Vanuari 63%, cherries, clementines, warm salty caramel | 195 Kč |
Brownies, white chocolate crème, peanut ice cream, blackberries, raspberries | 185 Kč |
Fine semolina crème with basil, roasted banana, pistachio ice cream, maracuja | 165 Kč |
Chef cheese of the day | 245 Kč |
@portfolio-restaurant.cz