Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Situat chiar pe o plajă privată, Paradise Cove Boutique Hotel are grădină cu vegetație tropicală luxuriantă, cu piscină infinită. Oaspeții pot explora oceanul în barca cu fundul din sticlă.

Camerele au decor în culori calde și mobilier din lemn. Toate camerele includ baie privată și terasă sau balcon. Unele camere au vedere la golf. Dotările standard din fiecare cameră includ un TV cu ecran plat și aer condiționat.

Cele 4 restaurante servesc o gamă de mâncăruri din bucătăria locală și internațională. Oaspeții pot lua masa într-unul dintre pavilioane mici, pentru 2 persoane, construite pe piloni, printre cocotieri. Indigo Restaurant & Pop-In Bar are vedere la insulele nordice. Barul servește cocktail-uri și are vedere la piscină.

Hidrobiciclete și caiace sunt disponibile pentru a explora zona din jur. Terenuri de tenis și facilități de schi nautic sunt disponibile gratuit. Spa Cinq Mondes oferă o gamă de masaje și tratamente.

Grand Bay, cu viața de noapte animată, este la 10 minute de mers cu mașina. Cap Malheureux se află la doar 2,5 km de Paradise Cove Boutique Hotel.


Contactează-mă!