Mauritius

Outrigger Mauritius Beach Resort

Outrigger Mauritius Resort & Spa este amplasat în rezervația naturală Bel Ombre și oferă vedere splendidă la Oceanul Indian, 3 piscine și 3 restaurante.

Toate camerele luxoase au aer condiționat, TV cu ecran plat și vedere la mare. Camerele Executive sunt situate în apropiere de plajă, iar camerele Deluxe sunt prevăzute cu balcon cu vedere la mare. Băile spațioase sunt dotate cu o cadă și duș.

În fiecare dimineață se serveşte un mic dejun tip bufet. Restaurantele complexului servesc preparate din bucătăria internațională și mâncăruri specifice insulei Mauritius. Barul Bleu oferă cocktailuri, gustări și băuturi răcoritoare. În anumite zile, complexul oferă divertisment de seară.

Pentru relaxare, Navasana Spa pune la dispoziție masaje și tratamente de înfrumusețare. La proprietate și în împrejurimi, oaspeții pot practica o serie de activități, precum scufundări, snorkelling și tenis de masă. Outrigger Mauritius Resort & Spa are un club supravegheat pentru copii și un loc de joacă. Complexul oferă acces gratuit la internet WiFi.

Outrigger Mauritius Resort & Spa este la 45 km de Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam. Transferuri la aeroport pot fi aranjate la cerere și la un cost suplimentar.


Contactează-mă!

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile