Iordania

Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba 5*

Notă personală: este impresionant teritoriul acestui resort: multă verdeaţă, plajă privată foarte lată, facilităţi pentru copii (club special) şi un centru spa grandios, cu peste 1200 m pătraţi, ce oferă diverse tratamente cu ingrediente naturale specifice zonei, de la Marea Moartă. Este puţin mai departe de staţiunea Aqaba, la aproximativ 15-20 minute cu maşina, însă hotelul oferă transfer gratuit spre Aqaba şi retur.

Acest complex de 5 stele aflat pe malul mării are un centru de scufundări, o piscină stil lagună cu cascade şi un centru spa şi de wellness cu o suprafaţă de 1.200 m². Toate camerele includ un balcon privat şi un minibar gratuit. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în toate zonele.

Restaurantul Selan al complexului Mövenpick Aqaba oferă mese în aer liber cu vedere la golful Tala. Opţiunile de luat masa includ preparate din bucătăria italiană şi un bar care serveşte mese uşoare. De asemenea, aveţi la dispoziţie baruri lângă piscină şi pe plajă.

Camerele spaţioase ale complexului Mövenpick Tala Bay Aqaba sunt amenajate în culori luminoase şi au ferestre din podea până în tavan. Se oferă room service nonstop, iar unele camere au vedere la Marea Roşie.

Opţiunile de agrement includ un centru de sporturi nautice, mai multe piscine cu un râu leneş, precum şi un club de noapte. Centrul spa Zara Tala Bay oferă o cameră parfumată de relaxare, iar oaspeţii mai tineri se pot bucura de clubul pentru copii al complexului Mövenpick Aqaba.

Centrul oraşului Aqaba este la 15 minute de mers cu maşina. Aeroportul Internaţional King Hussein se află la 20 de minute de mers cu maşina, iar complexul asigură parcare privată gratuită.