Iordania

Mövenpick Resort & Spa Dead Sea 5*

Notă personală: este foarte interesant stilul arhitectural al acestui hotel, un stil inspirat din siturile arheologice și templele construite în stâncă din Petra, locul unde se află cele mai impresionante situri arheologice din lume. Şi tot aici - în zona unde se află hotelul Mövenpick Resort & Spa Dead Sea - este cea mai mică altitudine din lume, 420 m sub nivelul mării. Iar priveliştea oferită de Marea Moartă este impresionantă....

Mövenpick Dead Sea este un complex spa de 5 stele, cu vedere panoramică la Marea Moartă. Oferă un cadru luxos, având acces privat la ţărmul nordic al Mării Moarte. Conexiunea Wi-Fi este gratuită în toate zonele.

Camerele complexului Mövenpick Dead Sea sunt bine decorate şi au aer condiţionat şi TV prin satelit. Toate camerele amenajate luxos oferă vedere la mare, la piscină sau la grădină.

Complexul Mövenpick asigură acces la o plajă privată şi are mai multe piscine, printre care una infinită şi una încălzită, disponibilă iarna. Oaspeţii mai tineri se pot distra la clubul pentru copii cu servicii complete.

ZARA, centrul spa al complexului Mövenpick, oferă numeroase tratamente de relaxare şi wellness pe o suprafaţă de 6.000 m². Zara asigură camere cu aburi, duşuri tropicale parfumate şi masaje.

Restaurantul complexului Mövenpick Dead Sea serveşte mese à la carte şi tip bufet pe tot parcursul zilei. Micul dejun este oferit zilnic.

Complexul se află la mai puţin de 1 oră de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Queen Alia.

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile