Jumeirah Beach - Plaja Jumeirah

Mövenpick Jumeirah Beach Hotel 5*

Mövenpick Jumeirah Beach este la 1 minut de plajă. Hotelul este situat aproape de plajele Arabian Gulf. Este o locație șic și moderna cu o varietate de restaurante și facilitați de recreative, printre care o piscina în aer liber, un centru wellness și un bar pe plaja Jumeirah. Acces WiFi pe toată suprafața proprietății.

Toate dormitoarele sunt decorate într-un stil contemporan și au balcoane cu vedere parțiala sau totala către Arabian Gulf.

Mövenpick Hotel va răsfață cu 5 restaurante și cu baruri renumite pentru premiile câștigate, puteți experimenta aromele Manhattan-ului la New York Soul, un bufet gustos cu diferite teme în fiecare seara la Talk, sau va puteți bucura de cocktail-uri rafinate la West Beach Bistro & Sports Lounge. De asemenea, va puteți relaxa la barul piscinei sau la Falls Lobby Lounge & Terrace.

Mövenpick Jumeirah Beach are în imediata apropiere mai multe centre de shopping și divertisment, dar și The Beach Mall. Dubai Marina este la 10 minute distanta de mers pe jos. Mall-ul Emiratelor și Mall-ul Ibn Battuta sunt la 10 minute de mers cu mașina. Parcare privata gratis disponibila pe site.

Dubai International Airport se afla la 30 de minute de mers cu mașina.

Enjoy!

@booking.com

Ești interesat/ă de o vacanță în Dubai?


Contactează-mă!