Dubai

Motiongate Dubai

Recomandat pentru și mai multă acțiune!

Un adevărat blockbuster. Acest tărâm inspirat din scenele Hollywood-iene oferă vizitatorilor 27 de posibilități de distracție, bazate pe 13 filme de acțiune și animație, printre care Ghostbusters, Shrek, Hunger Games, Smurfs (Ştrumfii). Patru dintre cele cinci zone sunt dedicate studiourilor cinematografice cele mai legendare de la Hollywood, printre care Dreamworks, Lionsgate și Columbia Pictures.

Deşi par inofensivi şi prietenoşi, Ştrumfii te invită să încerci o experienţă demenţială! Ia priveşte ce “trenuleţ” găzduiesc Ştrumfii în satul lor, Smurfs Village 🙂

 

Însă după ce vei încerca rollercoasterul Madagascar, nu prea îţi va mai arde de glume! Este foarte aventuros, însă pentru cei pasionaţi de astfel de distracţii, experienţa va fi fabuloasă! Nu aş vrea să îţi spun prea multe despre acest rollercoaster pentru că îşi pierde farmecul. E ca la un film bun, trebuie să îl vezi şi să îl trăieşti, nu să îţi povestească alţii.

Madagascar Road Pursuit este cel mai cunoscut și cel mai rapid rollercoaster al parcului, care vă propulsează cu viteză într-o cursă sălbatică.

Pentru pachete turistice la Dubai Parks:


Contactează-mă!

 

@motiongatedubai.com, www.visitdubai.com