Barcelona

Leonardo Boutique Hotel 3*

Leonardo Boutique Hotel Barcelona Sagrada Familia servește în fiecare zi un mic dejun tip bufet, iar la cerere prealabilă sunt disponibile și mese fără gluten. În timpul verii, micul dejun poate fi savurat pe terasă. Oaspeții au la dispoziție și automate de gustări și băuturi.

Toate camerele moderne sunt orientate spre exteriorul clădirii Leonardo Boutique Hotel Barcelona Sagrada Familia şi sunt dotate cu aer condiționat şi sistem de încălzire. De asemenea, acestea sunt prevăzute cu TV cu ecran plat și baie privată cu uscător de păr.

Personalul de la recepția cu program non-stop a hotelului poate furniza informații despre atracțiile și activitățile din Barcelona. La 200 de metri se află stația de metrou Clot, care oferă acces în centrul orașului în 10 minute.

Leonardo Boutique Hotel Barcelona Sagrada Familia este situat la doar 15 minute de mers pe jos de renumita Sagrada Familia a lui Gaudi. Hotelul are o terasă la soare pe acoperiș, cu vedere panoramică la Barcelona şi oferă camere cu WiFi gratuit.

Enjoy!

@booking.com