Iordania

Kempinski Hotel Aqaba 5*

Notă personală: hotelul este ideal pentru cuplurile care vor să se bucure de facilităţile unui hotel de lux din Iordania.

sejur în Iordania

Este situat pe plajă privată, are 5 localuri diferite de luat masa şi o piscină în aer liber, amplasată lângă plajele cu nisip alb. Designul său modern contribuie la liniştea peisajului în care este amplasat.

Camerele luminoase şi aerisite de la Kempinski sunt dotate cu balcon privat, cu vedere directă la mare. Fiecare unitate are TV cu ecran plat cu canale prin satelit, montat pe perete. Baia spaţioasă are halate de baie şi uscător de păr.

Aqaba Kempinski oferă o serie de sporturi nautice, precum schi-jet, plimbări cu banana pe mare, zboruri cu parapanta şi scufundări. De asemenea, oaspeții se pot relaxa pe şezlongurile de la piscină, la umbra bambuşilor.

Pentru relaxare, centrul de spa oferă diverse tratamente corporale. De asemenea, există o saună uscată şi umedă, precum şi o cadă cu hidromasaj. Sala de gimnastică are vedere la mare, permițându-le oaspeţilor să se menţină în formă.

De asemenea, Kempinski Hotel Aqaba este situat la 5 minute de mers pe jos de magazinele şi centrele de divertisment din oraşul Aqaba. Aeroportul Aqaba este la 12 minute de mers cu mașina.

foto: booking.com