Jumeirah Beach - Plaja Jumeirah

Hilton Dubai Jumeirah Hotel 5*

Camerele cu aer condiționat de la Hilton Jumeirah au baie cu marmură cu articole de toaletă de lux și vedere parțială sau completă la mare. Fiecare unitate de cazare este dotată cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou și facilități pentru prepararea de ceai/cafea.

Acest complex Hilton de 5 stele este situat pe The Walk, în Jumeirah Beach Residence din Dubai, oferind nenumărate opțiuni de cumpărături, de luat masa și agrement. Piscina complexului este situată în mijlocul grădinilor cu palmieri, lângă o plajă privată cu șezlonguri. WiFi este gratuit în zonele publice.

Plaja privată de la Hilton Dubai Jumeirah oferă o gamă de oportunități de sporturi acvatice. De asemenea, oaspeții se pot antrena la sala de sport bine echipată sau se pot relaxa la zona de spa cu unul dintre multele tratamente corporale. Oaspeții mai tineri se pot distra la clubul și locul de joacă pentru copii. BiCE, unul din cele 15 restaurante premiate ale hotelului, este situat la etajul 10 și servește preparate din bucătăria italiană și cocktailuri la Sky Bar, cu terasă în aer liber. Alte opțiuni de luat masa includ un restaurant disponibil pe tot parcursul zilei, barul irlandez popular și restaurantul McGettigan’s, amplasat la nivelul holului.

Stația de metrou Dubai Marina este la o plimbare de 10 minute de hotel, iar oaspeții au la dispoziție transferuri zilnice catre mai multe centre comerciale, inclusiv Mall of the Emirates și Burjuman. De asemenea, hotelul oferă parcare privată gratuită.

Enjoy!

@booking.com


Contactează-mă!

Ești interesat/ă de o vacanță în Dubai?