Amsterdam

Heineken Experience

Există ceva secret despre gustul celor mai bune beri din lume și, cu siguranță, Heineken Pilsner aparține acestui grup. Fabrica de bere a fost înființată la Amsterdam în 1864 și astăzi Heineken este o companie multinațională imensă, unul dintre cei mai mari trei producători de bere din lume.

De-a lungul istoriei sale, Heineken a rămas de-a lungul întregii companii de familie, Charlene de Carvalho-Heineken fiind cel mai mare acționar și soțul ei, Michel, în consiliul companiei.

Istoria bogată și de succes a fost prezentată în vechea lor fabrică de bere defunctă din Amsterdam, cu mai multe atracții ale parcului de distracții adăugate la expoziție și redenumite ca Amsterdam Heineken Experience.

Minorii pot intra la fabrica Heineken doar însoţiţi de adulţi, iar băuturile cu conținut de alcool nu le vor fi servite (conform legii olandeze). Biletul pentru adulți include jetoane pentru două pahare de Heineken, pe care le primesc la sfârșitul turului. Amsterdam Heineken Experience este accesibil şi pentru vizitatori cu dizabilităţi. La recepție sunt disponibile scaune cu rotile gratuite, cu plata garanției rambursabile de 100 EUR (trebuie să rezervați cu 48 de ore mai devreme). La magazinul de suveniruri Heineken poţi intra fără un bilet de acces.

 

@heinekenexpirience, promptguides.com


Contactează-mă!