Jumeirah Beach - Plaja Jumeirah

Habtoor Grand Resort 5*

vacanta Dubai, Hotel Habtoor Grand Resort

Habtoor Grand Resort pune la dispoziție 14 restaurante și baruri tematice, care servesc mâncăruri din lumea întreagă, printre care preparate din bucătăria libaneză, engleză, italiană și thailandeză, tapas și mâncăruri la grătar.

Elixir Spa oferă 30 de tratamente faciale și corporale relaxante. Complexul are și 4 terenuri de tenis, 2 terenuri de squash, 2 terenuri de racquetballs și un club pentru copii.

Toate camerele și suitele complexului sunt spațioase și au vedere la mare sau la grădina amenajată. Camerele și suitele sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit.

Acest complex de 5 stele se află pe renumita plajă Jumeirah din Dubai, lângă Dubai Marina și oferă o varietate de restaurante interioare și în aer liber și 3 piscine, inclusiv o piscină pentru copii cu tobogane de apă. Hotelul are și centru de fitness.

Mall of Emirates se află la doar 10 minute de mers cu mașina. Aeroportul Internațional Dubai este situat la 30 de minute de mers cu mașina. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Enjoy!

@booking.com

Ești interesat/ă de o vacanță în Dubai?


Contactează-mă!