Cipru

Four Seasons Hotel 5*, Limassol

Hotelul Four Seasons este o proprietate privată, situată într-o zonă privată pe plaja cu nisip din Limassol. Acesta pune la dispoziție unități de cazare de 5 stele, aflate în mijlocul unor grădini tropicale, 2 piscine cu formă neregulată și 2 terenuri de tenis iluminate. Hotelul are 3 restaurante premiate și un centru spa luxos, Shiseido Spa.

Camerele, studiourile și suitele de la Four Seasons sunt mobilate elegant și au TV LCD cu canale prin satelit, seif pentru laptop și aparat de cafea. Baia din marmură include articole de toaletă Molton Brown. Majoritatea unităților de cazare se deschid spre un balcon privat.

La cină, oaspeţii pot încerca preparate mediteraneene și orientale într-un cadru elegant. Cele 4 baruri sunt amenajate lângă piscină, în grădini și pe plajă, fiind ideale pentru a savura un cocktail exotic, o înghețată sau o gustare. Vista Terrace oferă sushi proaspăt, stridii și narghilea.

Centrul Shiseido Spa este unic în Cipru, oferind camere de tratament luxoase și o zonă de relaxare dedicată. Alte facilități de agrement includ o piscină interioară încălzită, o saună, 2 camere de aburi și o cameră de gheață. Hotelul pune la dispoziție și o sală de sport dotată complet. De asemenea, oaspeții pot lua lecții de scufundări sub supravegherea personalului calificat.

Centrul orașului Limassol este situat la 11 km, iar portul de agrement este la 9,5 km. Portul Limassol se află la 18 km, iar aeroporturile Paphos și Larnaca sunt la aproximativ 60 km. Universitatea de Tehnologie din Cipru se află la 8,5 km. Printre alte servicii, personalul recepției cu program nonstop poate aranja închirieri auto, excursii și rezervări la restaurante.