Iordania

DoubleTree by Hilton Hotel Aqaba 5*

Hilton Aqaba este la 6 minute pe jos față de plajă.. Pune la dispoziția oaspeților 2 căzi cu hidromasaj, o saună și un centru de fitness bine echipat, o piscină infinită cu vedere la golful Aqaba.

Aeroportul Internațional King Hussein este situat la 10,6 km.

Toate camerele sunt prevăzute cu lenjerie de pat de lux, care include cearșafuri cu urzeală de 250 de fire și perne din puf. Fiecare oferă un birou bine luminat, un TV cu ecran plat de 32 inch și un balcon privat.

La proprietate există mai multe localuri care servesc o varietate de preparate culinare. Vă puteți începe ziua cu un bufet de mic dejun la Gusto. Mai târziu puteți merge la Tree Cafe pentru a savura o cafea, un ceai, gustări și produse de patiserie delicioase. Piscina este un loc ideal pentru relaxare, iar la barul Infinity vă puteți bucura de un cocktail sau de o gustare în timp ce admirați vederea la Marea Roșie. Diwan The View, cel mai la modă lounge pe acoperiș din oraș, vă invită să vă destindeți alături de prieteni, să vă delectați cu diverse băuturi și mâncăruri internaționale și să ascultați muzică live.

DoubleTree by Hilton Hotel Aqaba se află la mai puțin de 5 minute cu mașina de restaurantele și magazinele din centrul orașului Aqaba. Portul Aqaba este situat la 7 km.

 

photos: @booking.com