Dubai

Burj al Arab

Burj al Arab nu este doar un hotel de lux, ci este mult mai mult de atât. O impersionantă creaţie arhitecturală şi un complex deăvârșit al entertainment-ului, un loc unic în lume în care ospitalitatea de cel mai înalt confort este dusă la nivel de artă contemporană.

Indiferent de gust, de preferinţe şi de aşteptări, trebuie spus că Burj al Arab este în mod categoric un simbol al Dubai-ului, o creaţie reprezentativă a Orientului zilelor noastre. Este un loc care oferă posibilităţi de toate felurile.

Despre Burj al Arab nu se poate vorbi, deci, doar ca despre un hotel de lux și atât. Aproape toți turiștii din lumea întreagă îl vizitează ca pe un obiectiv principal al oraşului. Bineînţeles că preţurile sunt foarte mari pentru a te caza aici dar se subînțelege că se adresează doar celor dispuși să cheltuiască câteva sute sau chiar mii de euro pe noapte, în funcție de tipul de cameră și de perioadă.

Însă Burj al Arab oferă vitzitarorilor accesul într-o lume imensă a luxului, a posibilităţilor fără limite şi a serviciilor de clasă: este amplasat pe o insulă proprie, camere cu vedere deasupra şi către largul mării, 9 restaurante signature, un spa full-service impersionant, posibilitatea de a fi transferat la hotel cu un Rolls Royce sau chiar cu elicopterul. De asemenea, restaurantul Al Mahara serveşte specialităţi sea food într-un ambient cu vedere la acvariul imens, situat de jur împrejur, iar Sky View Bar este situat la 200 m deasupra mării.


Contactează-mă!