Cipru

Amathus Beach 5*, Limassol

Oferind acces direct la plaja mediteraneeană, acest complex luxos are 2 piscine în aer liber, 1 piscină interioară cu apă sărată, 5 localuri culinare și un centru spa cu o suprafață de 1500 m². Este disponibil WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Toate camerele sunt amenajate elegant și au baie din marmură cu articole de toaletă de lux. Camerele cu vedere la mare au balcon privat, iar fiecare cameră include TV cu ecran plat cu canale prin satelit montat pe perete.

La centrul spa amplu al Hotelului Amathus Beach, oaspeții pot beneficia de un tratament corporal revigorant și de acces la saună sau la cada cu hidromasaj. Garden of Senses oferă piscine, plante și sunete de cascadă, creând un spațiu liniștitor în care oaspeții se pot relaxa.

Restaurantul Kalypso servește un mic dejun tip bufet pe terasa cu vedere la piscine și la grădini. Printre alte localuri culinare se numără Limanaki Fish Restaurant și Grill Room, care oferă fripturi la grătar excelente.

Există o sală de sport mare, cu echipament modern și antrenori, iar pe plajă sunt disponibile facilități pentru diverse sporturi acvatice.

Hotelul oferă parcare privată gratuită și mai multe magazine tip boutique. Ruinele orașului antic Amathus se află la 1 km. Limassol este la 10 minute de mers cu mașina. Aeroportul Internațional din Larnaca se găsește la 55 km.

5 STAR HOTEL, MEMBER OF THE LEADING HOTELS OF THE WORLD