Circuit senzaţional: SINGAPORE-KUALA LUMPUR-MALDIVE, cu tarife promoţionale!

Dacă te gândeşti să îţi planifici o vacanţă în Asia, unde să vizitezi şi să explorezi locaţii emblematice, atunci am o recomandare pentru tine: un circuit turistic în SINGAPORE-KUALA LUMPUR-MALDIVE, la tarif special!

Circuit SINGAPORE – KUALA LUMPUR – MALDIVE

Un circuit senzațional, care îmbină explorarea unor metropole precum Singapore și Kuala Lumpur cu un sejur exotic, de relaxare totală, în Maldive. O combinație aparte, între tradițiile asiatice și dezvoltarea nemărginită și tehnologică, a prezentului. Și apoi – o trecere într-o lume paradisiacă, numită “Maldive”. Vor fi 9 zile de toată frumusețea, la un tarif foarte bun, de 2439 EUR/persoană, fiind incluse şi intrările la obiectivele turistice.

 

Singapore

Singapore este una dintre cele mai importante destinaţii ale Asiei, un oraş insular unde se contopesc mai multe culturi şi care a devenit cel mai uşor de explorat oraş din lume. Asta pentru că aici vei întâlni cel mai eficient şi răspândit sistem de transport public. Singapore este o metropolă plină de viață și cunoscut ca cel mai scump loc de trăit, din lume. Există multe atracții turistice aici și poţi experimenta totul, de la o băutură la celebrul hotel Marina Bay Sands, până la întâlnirea cu tigrii la unul dintre cele mai faimoase zoo din lume.

Circuit Singapore

foto: Laika @flickr.com

 

Clar, pentru o vedere de ansamblu, trebuie să te urci în Roata de observare din Singapore, înaltă de 165 m, asemănătoare cu cea din Londra, însă mult mai mare.

Durata unui circuit este de 30 de minute, iar dacă nimerești o zi perfect senină vei putea vedea în zare insulele indoneziene și Malaezia . Vederea panoramica asupra orașului insular îți taie răsuflarea.

Roata de observare se află pe Raffles Avenue nr. 30 și este deschisă zilnic între orele 8.30 – 22.30.

Tarifele biletelor sunt împărțite astfel: 30 $ pentru adulți (de la 13 ani), 21 $ pentru copii (3 – 12 ani) și 24 $ pentru seniori.

 

circuit Singapore

foto: Michaela Loheit @flickr.com

 

Singapore este un loc al prezentului și al viitorului. Un cadru social matur și deschis spre prosperitate economică dar atent și cu mediul înconjurător.

Există multe contraste în Singapore. Și vei remarca acest lucru, pur și simplu, colindându-i străile. Vei vedea asocieri de culori neobișnuite, clădiri cu forme nedefinite dar și construcții cu arhitectură asiatică, temple sau clădiri budiste învecinate cu shop-uri sau magazine de tot felul. Vei putea lua o gustare rapidă la una dintre gheretele de pe stradă (unde apropo, vei găsi mâncare foarte gustoasă) sau poți lua cina la un restaurant de lux, cu rezervare făcută din timp. Vei observa o mulțime de stiluri vestimentare și asocieri culturale diverse. Restaurante variate, mall-uri, un mediu de afaceri la cotele cele mai înalte, curățenie și suficient verde. Singapore este un loc al prezentului și al viitorului. Un cadru social matur, dinamic și deschis spre prosperitate economică dar atent și cu mediul înconjurător.

 

circuit Singapore

foto: Aleksandr Zykov @flickr.com

circuit Singapore

foto: Jirka Matousek @flickr.com

 

Vrei să rezervi circuitul SINGAPORE-KUALA LUMPUR-MALDIVE?


Contactează-mă!

 

Distracția în Singapore

Deși poate nu pare la prima vedere, Singapore este o destinție family-friendly, unde te poți bucura alături de cel mic de tot ce îți oferă acest loc minunat.

Este o locație perfectă pentru explorat, așa că dacă micuțul este școlar va rămâne cu amintire de neuitat și cu foarte multe lucruri noi învățate, pe care să le împărtășască cu prietenii.

În cele ce urmează vei descoperi de ce Singapore este o destinție fascinantă pentru familii cu copii.

Ce să bifezi în itinerarul tău în materie de atracții și obiective din Singapore?

 

1. Studiourile Universal Singapore – se află pe Insula Sentosa, în cadrul Resorts World Sentosa. Acest parc de distracții tematic îți pune la dispoziție numeroase aventuri, ride-uri și spectacole in cele 7 zone cu specific diferit-  Hollywood, Madagascar, Far Far Away, The Lost World, Ancient Egypt, Sci-Fi City,  New York. Construcția stațiunii și a parcului a început în anul 2007 și este cel de al doilea parc tematic Universal Studios din Asia, primul fiind în Japonia. Universal Studios Singapore atrage anual milioane de vizitatori.

Tariful unui bilet începe de la 50 EUR/persoană.

Mai multe detalii găsești pe link-ul alăturat: https://www.rwsentosa.com/ .

 

2. Nu rata vizitarea Grădinii Zoologice din Singapore!

După cum deja bine știm, asiaticii sunt experiți în materie de creat ambianțe de vis, detaliu ce nu lipsește nici la Gradina Zoo din Singapore. Aici, animaluțele sunt ținute în codiții foarte apropiate de habitatul lor natural, ele nu sunt închise în cuști așa cum ne-am aștepta, de jur împrejurul spațiilor în care se află acestea, sunt săpate șanțuri și sunt create fel de fel de artificii care să înlocuiască ideea de cușcă, dar care în același timp să mențină și siguranța vizitatorilor. Aici sunt găzduite chiar și specii pe cale de dispariție, precum tigrii albi sau hipopotami pitici.

Programul este unul extrem de animat, așa că îți recomand să vii aici de dimineață pentru a te putea bucura de evenimentele organizate de-a lungul zilei. La intrare vei primi o hartă, pentru a te putea orienta și pentru a-ți crea singur intinerarul.

Tarifele biletelor încep de la 13 $ pentru copii cu vârste cuprinse între 3-12 an și 20 $ pentru adulți în funcție de circuitul ales.

Grădina Zoo este deschisă zilnic între orele 08:30 și 18:00.

Mai multe detalii găsești la https://singaporezoo.headout.com.

 

3. Paradisul din Jurong Bird Park

Pregătește-te să rămâi fascinat! Este efectiv Raiul pe pământ. Te așteaptă 20 de hectare, cu 8 000 de păsări din 600 de specii, dintre care multe zboară libere prin parc etalându-și, care mai de care, penajele impresionante și trilurile voioase. Ca și în cazul vizitării Grădinii Zoo, la intrare vei primi o hartă pentru stabilirea proprie a itinerarului, și pe care vei găsi intervalele orare la care sunt hrănite minunatele exemplare. Este un loc perfect de explorat și de relaxat alături de cei mici.

Tarifele biletelor încep de la 12 $ pentru copii cu vârste cuprinse între 3-12 ani si 18 $ pentru adulți.

Jurong Bird Park este deschis zilnic între orele 08:30 și 18:00.

Pentru mai multe detalii te invit să accesezi link-ul alăturat: https://www.wrs.com.sg.

 

4. Parcul acvatic Underworld Sentosa

Acest parc acvatic este absolut fabulos! Nu doar cel mic va rămâne uimit de cele peste 2500 de animale marine din toată lumea, aici distracția nu are vârstă.

Te vei putea scufunda alături de rechini, vei putea face snorkelling și vei înota alături de delfinii prietenoși, toate aceste activități fiind contra cost.

O altă atracție fantastică a acestui loc este pasarela circulară rulantă care te va plimba printr-un tunel din care vei putea admira rechini, pisici de mare, broaște țestoase, fel de fel de pești frumos colorați și multe alte exemplare. Aici te poți relaxa cu familia privind minunatele exemplare din multitudinea de specii aflate în acest sanctuar.

De asemenea, există un punct amenajat unde vei putea hrăni și atinge vietăți precum: rechini, diavoli de mare etc. Aici vei găsi chiar și o lagună cu delfini roz! Da! Ai citit bine!

Tarifele biletelor încep de la 18 $ pentru copii cu vârste cuprinse între 3-12 ani si 26 $ pentru adulți.

Underworld Sentosa este deschis zilnic între orele 09:00 și 21:00.

Pentru mai multe detalii te invit să accesezi link-ul alăturat: https://www.rwsentosa.com/en/attractions/sea-aquarium/explore.

 

 

Kuala Lumpur

Următoarea destinaţie fabuloasă din circuitul despre care îţi vorbesc, este Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, care se mândreşte cu zgârie-nori strălucitori, arhitectură colonială, localnici ospitalieri şi o multitudine de atracţii naturale. Kuala Lumpur este cunoscută pentru numeroase repere, precum Turnurile gemene Petronas, cel mai înalt zgârie-nori din lume! În plus, dacă ai nevoie de mai multe motive pentru a iubi Kuala Lumpur, află că aici există o abundență de delicii gastronomice.

 

cicuit Kuala Lumpur

foto: clayirving @flickr.com

cicuit Kuala Lumpur

foto: Khalzuri Yazid @flickr.com

cicuit Kuala Lumpur

foto: Batu Caves – Fabio Achilli @flickr.com

 

Kuala Lumpur este o adevărată metropolă a Malaeziei care oferă opțiuni stilate și deschidere spre o lume aflată la înălțime. Și nu neapărat cu ghilimele, pentru că zgârie-norii din Kuala Lumpur au devenit faimoși, pretutindeni. Face parte din “adn-ul” locului această caracteristică a clădirilor foarte înalte. O lume a corporațiilor și a afacerilor de multe zerouri care și-a ridicat și dezvoltat un mega-oraș cu structuri impresionante. De la China Town până la Little India, orașul este împânzit de localnici și de turiști. Aceste zone extrem de aglomerate păstreză din particularitatea și din autenticitatea asiatică a capitalei, inclusiv în prezent. Aceleași contraste evidente îți vor sări, imediat, în ochi, ca în cazul multor capitale asiatice. Printre cele mai evidente este escapada din aglomerația urbană spre Batu Caves – templul hindus din nordul capitalei.

 

cicuit Kuala Lumpur

foto: Dennis Sylvester Hurd @flickr.com

cicuit Kuala Lumpur

foto: Dennis Sylvester Hurd @flickr.com

cicuit Kuala Lumpur

foto: Dennis Sylvester Hurd @flickr.com

cicuit Kuala Lumpur

foto: Dennis Sylvester Hurd @flickr.com

cicuit Kuala Lumpur

foto: Robin Hickmott @flickr.com

 

Vrei să rezervi circuitul SINGAPORE-KUALA LUMPUR-MALDIVE?


Contactează-mă!

 

Maldive

Maldive încheie circuitul pe care ti-l recomand şi va fi o trecere foarte interesantă de la oraşele vibrante precum Singapore şi Kuala Lumpur, la paradis. Maldive are un teritoriu cu aproape 1200 de insule din care 250 sunt locuite, cu plaje unde nisipul este alb ca pudra, cu ape albastre şi foarte cristaline şi faună marină spectaculoasă, datorită căreia, Maldive este una dintre cele mai bune destinaţii pentru scuba şi snorkeling. Acest arhipelag emblematic din Oceanul Indian, își păstrează cu fermitate reputația de refugiu de vacanță de lux pentru turiștii din întreaga lume. Maldive este o destinaţie de top şi pentru luna de miere, datorită peisajelor paradisiace pe care le vei întâlni aici.

foto @ANCAPAVEL.RO

foto @ANCAPAVEL.RO

foto @ANCAPAVEL.RO

foto @ANCAPAVEL.RO

 

 

Lumea subacvactică din Maldive

Lumea subacvatică din Maldive este una dintre minunile pe care le vei descoperi, aici. Vei putea admira o floră și faună marină impresionantă. Maldive găzduiește mii de feluri și culori ale vietăților subacvatice și recifuri de corali. Apele din Maldive au o multitudine de canale și pasaje între atoli iar curenții sunt suficient de puternici cât să “te ajute” să descoperi felurite specii de pești. În mijlocul acestor canale, vei putea explora diferite mici peșteri și caverne de corali și te vei “întâlni” cu diverse nevertebrate și plante marine colorate.

 

 

Vrei să rezervi circuitul SINGAPORE-KUALA LUMPUR-MALDIVE?


Contactează-mă!

 

Știai că…?

  • Maldive este cea mai mică țară din Asia, după suprafață și populație
  • Temperatura apei este între 26 – 29 de grade celsius
  • Există 187 de specii de corali, 1100 de specii de pești, 21 de specii de balene și 5 de țestoase
  • În Maldive, poți înota alături de balene sau de rechinii-ciocan, dacă ești suficient de curajos 🙂
  • Printre principalele activități ale localnicilor se anumeră pescuitul, comerțul cu nuci de cocos și creșterea fructelor tropicale și a legumelor.

 

 

În cele ce urmează, vei vedea programul detaliat, dar înainte de asta, vreau să îţi spun de ce merită să alegi acest program.

 

Mergi cu un grup turistic organizat, cunoşti oameni noi şi trăieşti experienţe inedite!

E atât de simplu şi frumos să te împrieteneşti cu oameni care au aceleaşi pasiuni cu tine! Spun asta din proprie experienţă! De fiecare dată când am plecat la drum cu oameni dornici de aventură şi explorare, am trăit cele mai interesante momente din viaţa mea şi m-am întors acasă cu multe amintiri şi contacte ale unor oameni care împărtăşesc cu mine pasiunea de a călători.

 

Ai ghid însoţitor pe tot parcursul vacanţei

Pe principiul: când ai nevoie de un medic, avocat sau un orice alt profesionist, apelezi la el, nu? Aşa e şi în cazul călătoriilor. Ai nevoie de un consulant sau de un ghid care să îţi organizeze cât mai bine vacanţa, să îţi ofere informaţii utile de la faţa locului, chiar şi înainte de a ajunge tu acolo şi care, bineînţeles, să îţi faciliteze organizarea unei astfel de vacanţe complexe.

 

Tarife mai bune

Am ajuns şi la un aspect care nu poate fi deloc neglijat: bugetul. Când vrei să pleci în destinaţii precum Singapore, Kuala Lumpur sau Maldive, te gandeşti că va fi prea scump. Mai ales când ai toate aceste destinaţii senzaţionale la un loc. Dar vestea bună este că noi, oamenii de turism, prin intermediul partenerilor şi tour-operatorilor noştri, obţinem reduceri prin negocierea tarifelor de grup. Astfel încât, să nu mai existe percepţia că atunci când mergi cu un grup organizat de agenţiile de turism, tarifele sunt mai mari.

 

Tariful total al circuitului SINGAPORE-KUALA LUMPUR-MALDIVE este 2439 EUR/persoană şi sunt incluse şi intrările la obiectivele turistice. Vezi mai jos toate serviciile incluse.

Ce să mai zic, este un tarif wow, ţinând cont că atât de costă şi un sejur în Turcia, la un hotel de lux…

 

Iată programul circuitului, în detaliu:

Date plecare: 30 octombrie 2019; 15 martie 2020

ZIUA 1, Plecare din Bucureşti
– Aterizăm în Singapore
– Transfer la Hotel M Social 4* pentru check-in
– Timp liber la dispoziție

ZIUA 2, SINGAPORE
– Mic dejun
– Plecam în tur de oraș între orele 09.30-13.30
– Vizităm Parcul Merlion – important punct de atracție turistică. Merlionul este o creatură mitică cu cap de leu și corp de peste, o emblemă a orașului Singapore. De aici putem face fotografii cu Marina Bay Sands, Esplanade și Singapore Flyer.
– Urmează Gradina Botanică care este o gradină tropicală cu o vechime de 158 de ani situată la marginea cartierului comercial Orchard Road. Este una dintre cele trei grădini și singura grădină tropicală, care urmează sa fie onorată ca un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.
– Vizităm carierul Little India care intruchipează pulsul vibrant și colorat al comunității indiene din Singapore.
– Tur panoramic al Districtului Padang, Singapore Cricket Club, al Parlamentului și a Galeriei Naționale.
– Timp liber pentru prânz (pe cont propriu)
– După prânz, începem turul Sentosa între orele 14.30-20.30. Sentosa este orașul distracției care oferă o varietate de atracții, muzee și alte facilități. Turul include telecabină, acvariul muzeul Madame Tussaud și spectacolul “Wings of Time”.
– Cazare la Hotel M Social 4*.
Notă: Turul include bilete de intrare la Orchid Garden (Gradină Botanică, Galeria Națională, 1 drum telecabina , SEA Aquarium, Madam Tussaud, spectacolul Wing of Time)

ZIUA 3, SINGAPORE 
– Mic dejun
– Plecăm într-un tur de jumătate de zi (09.30 – 13.30) al orașului.
– Urcăm la Observatorul Hotelului Marina Bay Sands situat la 200 de metri deasupra orașului, pentru a admira ce a creat omul în ultimii zeci de ani în zonă. Aici putem face fotografii impresionante.
– Ne continuăm turul cu vizită la Gardens by the Bay. Acesta este un parc natural care se întinde pe 101 ha și face parte din planul statului de a transforma “Orasul grădinii” într-un “Oraș în grădină” cu scopul de a spori calitatea vieții prin mărirea spațiului verde.
– Vizităm Flower Dome & Cloud Forest care reprezintă cea mai mare sera de sticlă din lume. În Flower Dome veți vedea o multitudine impresionantă de flori și plante din zonele mediteraneene și semiaride. Cloud Forest ascunde o frumoasă pădure tropicală din care curge cea mai înaltă cascadă artificială din lume.
– Cazare la Hotel M Social 4*.

ZIUA 4, SINGAPORE – KUALA LUMPUR
– Mic dejun și check-out hotel
– Ne îmbarcăm pe zborul spre Kuala Lumpur
– Transfer la hotelul Verdant Hill 4* pentru check-in
– Timp liber la dispoziție

ZIUA 5, KUALA LUMPUR
– Mic dejun
– Astăzi vom face un tur al împrejurimilor orașului. Vom incepe cu o excursie la periferie de-a lungul  satelor Ambassador Row, Istana Sharif Ali și Malay.
– Vom face o oprire la dealurile de calcar unde se găsesc Peșterile Batu. Dupa ce vom parcurge cele 272 de trepte în culorile curcubeului vom ajunge la templul sacru unde se gaseste altarul zeiței hinduse Murugah. În peștera muzeu vom vedea imagini ale zeităților și picturi murale care ilustrează scene din scrierile hinduse. Ținută decentă obligatorie.
– Ne continuăm drumul către Royal Selangor Pewter, cea mai mare și mai modernă fabrica de cositor din lume. Vom vedea diferitele procese prin care trece cositorul, cum ar fi turnarea, depozitarea, lustruirea, lipirea și gravarea până la produsul final.
– Vom vizita o fabrica de batik. Aici vom vedea cum se desenează modelele și cum sunt printate pe mătase.
– Prânz (inclus)
– După amiază, vom face un tur al orașului în care vom descoperi frumusețea noului și vechiului oraș. Acesta este cunoscut ca “Garden City of Lights”. Vom vedea contrastul dintre zgârie nori și clădirile construite în perioada colonială. Vom merge la punctul de observare al turnurilor Petronas pentru a vedea o imagine de ansamblu a orașului și pentru a face fotografii spectaculoase.
– Ne întoarcem la hotel Verdant Hill 4* și avem timp liber la dispoziție.

ZIUA 6, KUALA LUMPUR – MALDIVE
– Mic dejun
– Check-out
– Transfer la aeroport pentru zbor spre Maldive
– Ajungem în aeroportul din Male unde ne așteaptă ghidul pentru transfer cu barca la hotel.
– Check-in la hotel Fihalhohi Island Resort & SPA Comfort Room – Full Board
– Cină

ZIUA 7, MALDIVE
– Mic dejun
– Timp liber la dispoziție
– Cină
– Cazare la hotel Fihalhohi Island Resort & SPA Comfort Room – Full Board

ZIUA 8, MALDIVE
– Mic dejun
– Timp liber la dispoziție
– Cină
– Cazare la hotel Fihalhohi Island Resort & SPA Comfort Room – Full Board

ZIUA 9, PLECARE DIN MALDIVE
– Mic dejun
– Timp liber la dispoziție
– Transfer la aeroport pentru zbor spre România

 

Tarif pachet circuit: 2439 EUR/persoană

Pachetul include:
• Bilete de avion cu taxe incluse
• Cazare cu mic dejun
• Ghid vorbitor de limba engleză
• Tur de oraș în Singapore
• Sentosa tur în Singapore
• Vizită la observatorul Hotelului Marina Bay Sands & Gardens by the Bay
• Turul de oraș în Kuala Lumpur
• Biletele de intrare în Singapore la Orchid Garden, SEA Aquarium, Spectacolul Wings of time, Muzeul Madame Tussaud, punctul de observare al Hotelului Marina Bay Sands, Flower Dome & Cloud Forest la Garden by the Bay, plimbare cu telecabina doar dus
• Bilete de intrare în Kuala Lumpur la Sky Bridge din Petronas Twin Tower
• Prânz în Kuala Lumpur
• Taxele turistice în Malaezia
• Taxă turistică în Malaezia

 

Pachetul nu include:
– Bacșișuri
– În afară de ziua în care se organizează turul Kuala Lumpur, mesele de prânz
– Costul băuturilor și al cheltuielilor personale pe tot parcursul turului
– Asigurare
– Vize, dacă este necesar
– Orice alte servicii care nu sunt specificate mai sus.

Hoteluri:

SingaporeM Social Hotel 4*
Kuala LumpurVerdant Hill 4*
Maldive – Fihalhohi Island Resort & SPA 4*

 

Vrei să rezervi circuitul SINGAPORE-KUALA LUMPUR-MALDIVE?


Contactează-mă!

 

foto cover@ANCAPAVEL.RO

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>