“Călătoria în Iordania a fost super reuşită!”

A spus Iuliana, o turistă care s-a bucurat de o experienţă memorabilă în Iordania, împreună cu familia. S-au întors cu amintiri frumoase pe care mi le-au împărtăşit şi mie.

Iată ce povestește Iuliana despre vacanța ei în Iodania:

“Ne-a placut absolut totul: experienta in desert (pana si baiatul nostru de 10 ani care era foarte sceptic in aceasta privinta, a declarat la final ca a fost cea mai buna parte), vizita la Petra, plimbarea prin orasul Aqaba, localnicii (ne-am imprietenit cu Ahmed, soferul de taxi, care ne-a plimbat peste tot, ne-a povestit cate in luna si in stele despre tara sa si ne-a pus sa facem zeci si zeci de poze la fiecare coltisor mai interesant).

 

 

Ne-am propus sa ne mai intoarcem in aceasta tara, de data asta vom merge si in nord, la Marea Moarta, asa ca vom tine legatura. De fapt vom tine legatura si pentru alte destinatii ca am vazut ca aveti oferte interesante.

Despre cazare si ghizi nu avem nimic de comentat, totul a fost super ok. La hotel am schimbat camera in prima seara cand am ajuns, camera noastra initiala standard ni s-a parut cam mica, plus ca trebuia sa solicitam un extra bed pentru copil care era exclus sa doarma cu noi in pat si nici pe canapeluta de acolo nu incapea. Dar pentru o diferenta de 30 dinari pe noapte ne-au dat camera de familie, cu 4 locuri si chiar si cu o usa glisanta despartitoare intre camera noastra si cea a copilului. 

Cel mic a fost incantat de numarul mare al piscinelor, dar nu a fost fericit ca nu avea voie in toate, la unele era precizat “adults only”, la fel si la jacuzzi, dar acesta a fost doar un mic inconvenient.

Ne-am imbogatit si vocabularul cu cateva expresii in limba araba 🙂 

In concluzie, ne-am simtit super, avem o tona de poze reusite, nisip si pietricele din desert (baiatul nostru are acest obicei de cand era mic sa aducem pietre de pe unde mergem), numai cuvinte de lauda despre aceasta vacanta si multe amintiri frumoase.

Iti multumim pentru tot sprijinul acordat, tinem legatura si te vom recomanda cu drag si altor prieteni.”

 

Iordania este o destinaţie cu locuri unice în lume, acolo unde se află Petra, una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, unde peisajele deşertului Wadi Rum nu se pot compara cu nicio altă zonă de deşert şi unde frumuseţea Mării Moarte şi a Mării Roşii, deopotrivă, te aşteaptă pentru un sejur complet!

Îţi mai spun că Iordania este o ţară micuţă, aflată în Orientul Mijlociu, plină de paradoxuri: se învecinează cu Siria în nord şi Irak în est, dar este o ţară sigură. Cea mai mare parte a ţării este un deşert arid, însă are o recoltă bogată de fructe şi legume care culmea, costă şi puţin. Iordania are infrastructură dezvoltată, autostrăzi şi drumuri de îţi e mai mare dragul să călătoreşti şi să explorezi ţara în lung şi în lat; are o capitală cosmopolită, Amman, aeroporturi moderne, staţiuni turistice şi hoteluri foarte ospitaliere. Şi nu în ultimul rând, are locuitori civilizaţi, majoritatea şcoliţi în străinătate, dar mândri de ţara lor şi vorbesc o engleză perfectă, inclusiv beduinii, oamenii deşertului.

 

 

Află aici mai multe informaţii utile

 

Iar dacă eşti şi tu interesat de o vacanţă în Iordania, te ajut cu plăcere!


Contactează-mă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile