Avantajele serviciilor Privilege oferite de hoteluri

Conceptul hotelier „Privilege” vine cu o serie de avantaje şi îţi voi povesti, în cele ce urmează, ce îți va oferi o astfel de alegere. Şi bineînţeles, îți voi recomanda câteva destinații și hoteluri / resorturi pentru o experienţă „Privilege”.

Industria hotelieră anunță un nou trend de servicii personalizate, care fac parte, de fapt, din strategiile de dezvoltare ospitalieră. Este vorba de anumite concepte şi trenduri noi din domeniul hotelier, menite să ne îmbunătățească șederea și experiența de călătorie. Trenduri pe care eu le urmăresc și despre care vreau să îți vorbesc puțin.

Care sunt caracteristicile serviciilor „Privilege” ale hotelurilor şi ce oferă în plus?

În primul rând, se adresează fiecărei categorii de oaspeţi: familii, copii, cupluri, dar şi business. Camerele sunt mai spaţioase faţă de cele standard, au un design modern, dulapuri spațioase, oferă  diferite facilităţi de relaxare, precum lumină naturală și paturi foarte confortabile, cu perne relaxante. Băile sunt elegante și spațioase. Vederile oferite sunt spectaculoase spre mare sau ocean,  spre piscină, grădină sau vedere panoramică a oraşului, în funcţie de localizarea hotelului. Toate acestea sunt, de fapt, detaliile care fac diferenţa între un sejur drăguț și unul minunat.

De asemenea, în funcţie de oferta fiecărui hotel, serviciile Privilege mai includ:

 • 24 ore room service
 • Halat de baie, papuci și facilități VIP
 • Minibar cu produse variate
 • Tehnologie avansată: iPod, iPhone și MP3 – în special în hotelurile din oraşe
 • Prosoape exclusive de plajă cu logo-ul Privilege în cameră – mai ales în destinaţiile exotice
 • Servicii majordom
 • Cadou de bun venit

 

servicii majordom

servicii majordom

 

Şi pentru că spuneam de serviciile Privilege din cadrul resorturilor exotice, grupul OceanHotels este un exemplu potrivit. Se află în destinaţii exotice, precum Republica Dominicană, Mexic şi Cuba, locaţii foarte îndrăgite de turiştii români. În plus, acest grup hotelier oferă servicii personalizate fiecărei categorii de turişti: familii, copii, adults only.

Probabil cele mai multe solicitări de pachete turistice, în destinaţii exotice, le-am primit pentru Republica Dominicană, o destinaţie cu aromă de cafea şi rom, gust de ciocolată şi parfum exotic.  Apele turcoaz, vegetaţia tropicală, dar mai ales plajele exotice paradisiace, cu nisip fin sunt emblematice pentru Republica Dominicană. Cea mai apreciată este plaja Bavaro, fiind completă şi foarte complexă, pentru că oferă: nisip fin, alb, apă turcoaz, umbrele de palmier, animaţie cât cuprinde, sporturi nautice, cursuri de dans tradiţional, cluburi şi cazinouri, spectacole cu muzică live, restaurante de toate tipurile cu meniu tradiţional şi internaţional, resorturi all inclusive de renume.

Iată câteva din serviciile Privilege oferite de grupul OceanHotels, despre care aminteam mai sus:

 • check-in și check-out personalizat, fără să aştepţi în recepţie până îţi vine rândul
 • cadou de bun venit: sticlă de vin, de şampanie, bomboane şi fructe
 • servicii majordom
 • zonă privată Privilege Beach cu șezlonguri exclusive și paturi balineze, servire personalizată
 • băuturi premium
 • prioritatea de a rezerva cina la restaurantele a la carte
 • room service
 • acces la Privilege Lounge cu o varietate de gustări, băuturi premium, tehnolgie (TV, internet, laptop), mic dejun, prânz și cină à la carte
 • servicii pentru copii: activităţi distractive şi interactive, selecție largă de filme pe DVD, cărți și meniuri speciale
 • 10% reducere la Spa Centre
 • check-out târziu, în funcție de disponibilitate

 

 

Un alt exemplu este resortul Maritim Resort & Spa 5* din Mauritius. Aici, conceptul Privilege este un mix rafinat de arhitectură colonială și tropicală, care creează o atmosferă intimă și caldă.

Camerele Privilege ale acestui hotel au vedere infinită spre Oceanul Indian, sunt foarte spaţioase (40 – 44 mp), au baie modernă şi romantică, separată de cameră prin ușile glisante elegante.

 

 

Consider că este o alegere foarte bună pentru cuplurile care îşi doresc un sejur romantic, într-o destinaţie exotică.

De fapt, orice destinaţie exotică mizează, în primul rând, pe frumusețea naturii. Iar sarea și piperul sunt oferite de particularitățile fiecărei destinații, pentru că nu există un loc identic cu altul pe acest Pământ. Așadar, trebuie să fie ceva aparte la Mauritius. Trebuie ca pe lângă frumuseţea impresionantă a plajelor, a decorului natural, dincolo de irezistibila apă a Oceanului Indian şi de resorturile răsărite – neîntâmplător – pe plajă, această insulă să dețină anumite ingrediente unice. Citeşte aici despre Mauritius

 

Aşa cum spuneam la începutul articolului, nu doar resorturile exotice au caracteristici Privilege, ci şi hotelurile din metropole. Gândul îmi zboară la Barcelona, locul care te face să experimentezi noi sentimente, doar printr-o simplă plimbare pe jos. Spiritul catalan vibrează la tot pasul și simți cum timpul pe care îl ai la dispoziție este prea scurt. Cu siguranţă o să-ţi mai povestesc despre momentele trăite în Barcelona.

Revin la conceptul Privilege şi îţi spun că îmi place foarte mult hotelul Barcelona Universal 4*. Camerele Privilege oferă vedere panoramică a oraşului catalan, au un design modern, minimalist şi sunt foarte spaţioase.

Iată cum sună unul dintre pachetele Privilege oferite de acest hotel:

 • Cazare într-o suită Jacuzzi Skyline sau o suită Junior cu terasă
 • Mic dejun tip bufet la propriul restaurant – Wolf
 • Cocktail de bun venit
 • Decorarea camerelor cu petale de trandafiri
 • Cutie de bomboane de ciocolată și sticlă de Cava
 • Cină romantică cu vedere la Skyline din Barcelona
 • Cadă cu hidromasaj complet, cu săruri de baie și lumânări

 

 

În câteva vorbe, la asta se referă serviciile de tip Privilege. Dacă ești genul de turist care pune accent îndeosebi pe calitatea serviciilor turistice, nu doar pe particularitățile detinației, îți recomand să încerci serviciile de acest tip. Îți vor oferi anumite experiențe foarte plăcute și te vor face să te simți special/ă.


Contactează-mă!

 

@oceanhotels.net, hotelbarcelonauniversal.com, maritimresortandspa.mu

 

Articole similare: http://ancapavel.ro/ce-inseamna-luxe-all-in-living/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>