Art & Craft: magazine cu produse tradiţionale româneşti

Călătoriile îmi aduc bucuria de a vizita locuri inedite, dar şi ocazii de a descoperi magazine şi obiecte speciale. Magazinele cu produse tradiționale românești și suveniruri, Art & Craft, oferă o mulțime de idei oricui dorește să ofere bucurie și să creeze amintiri deosebite.

Ori de câte ori mă aflu în aeroporturile din România, mă opresc cu drag la Art & Craft, magazine foarte cochete, pline cu minunate produse tradiţionale româneşti. Recent am fost la magazinul Art & Craft din aeroportul Henri Coandă Bucureşti şi m-am bucurat de timpul pe care îl aveam la dispoziţie, până la îmbarcare, să pot zăbovi printre produsele de tot felul.

Aici poți găsi de la un simplu magnet cu simboluri româneşti, până la farfuriile autentice de la Horezu şi minunatele ii româneşti sau dulciurile care îţi amintesc de gustul copilăriei.

 

 

Pe lângă ia românească, despre care pot spune că este piesa mea preferată din universul tradiţional românesc, dulciurile mi-au plăcut la nebunie! Plus că au şi denumiri foarte haioase şi simbolice, de exempu Vlăduţ’s story (după numele Contelui Dracula, Vlad Ţepeş). Din gama Vlăduţ’s story, eu am ales prunele în ciocolată. Sunt delicioase! Mai poţi încerca şi biscuiţii, turta dulce sau caramelele. Mi-au mai plăcut foarte mult și nucile umplute cu cremă de cacao, din gama Via Delice, care mi-au adus aminte cu drag de copilărie 🙂

 

 

Ţi-am povestit de dulciuri, acum să vedem ce obiecte drăguţe alegem!

Pentru cadou, eu am ales o farfurie din ceramică de la Horezu, o cănă cu mesaj şi un glob “Dracoola”, cu castelul Bran.

Şi pentru că vorbeam de interesantele denumiri ale produselor Art & Craft, noua colecţie intitulată “Kisses from Transylvania” este concepută să fie darul perfect pentru femeia specială din viața ta!

Produsele din noua colecţie “Kisses from Transylvania” sunt inspirate din povestea de dragoste a lui Dracula. Ilustrează feminitatea, pasiunea şi seducţia, ce îţi transmit o simfonie a emoțiilor. Produsele din colecție includ: praline, marţipan, tablete de ciocolată, căni, notebook-uri, portofele și multe altele.

 

 

Toate produsele Art & Craft mi se par o idee grozavă de cadou tradiţional românesc, pe care îl poţi duce cu plăcere în străinătate. Practic, fiecare dintre noi poate deveni un mic ambasador al României, prin alegerea inspirată a unui astfel de cadou. Pentru că pe lângă bucuria de a oferi, putem lăsa o amprentă românească pozitivă, de bun gust, în orice colț al lumii în care călătorim.

 

Magazinele Art & Craft le găseşti în aeroporturile din Bucureşti Otopeni, Sibiu, Tg Mureş, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Craiova si Constanţa.

 

Pentru mai multă inspiraţie, poţi cumpăra şi online produsele Art & Craft

 


Contactează-mă!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile