A început noul sezon turistic în Turcia! Iată care sunt condiţiile de călătorie!

Veste bună! Turcia oferă, turiştilor români, mai multe opţiuni de călătorie, fără restricţii majore! În cele ce urmează, vă prezint condiţiile de călătorie în această minunată ţară şi bineînţeles, câteva propuneri de vacanţă în Turcia!

 

Mă bucur foarte mult că a început noul sezon turistic în Turcia! Ştiu cât de dor vă era de Antalya sau Bodrum, adică de răsfăţ şi multă relaxare sau de un city break la Istanbul!  Cu o istorie atât de bogată, o bucătărie de renume mondial, plaje relaxante, concept unic all inclusive şi un oraş emblematic precum Istanbul, o vacanță în Turcia este atât de complexă!

 

Vacanţă în Turcia, foto @ANCAPAVEL.RO

Vacanţă în Turcia, foto @ANCAPAVEL.RO

 

De acum, puteţi merge oriunde în Turcia, ţinând cont de următoarele criterii:

 

De la 1 iunie 2021, la intrarea în Turcia, vor fi acceptate certificatele de vaccin și vor fi scutite de prezentarea testului sau scutite de la regula carantinei acele persoane care prezintă un certificat de vaccinare și pentru care au trecut 14 zile de la doza de rapel.

Vor fi scutite de la regula carantinării acele persoane care prezintă rezultatul unui test negativ PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Turcia.

Vor fi scutite de la carantină și persoanele care pot prezenta dovada faptului că au fost infectate cu Sars-cov-2 în ultimele 6 luni sau cele care prezintă rezultatul unui test negativ rapid antigen, efectuat cu maxim 48 ore înainte de intrarea în Turcia.

Sursa: Ambasada României în Turcia

 

După cum vedeţi, acum aveţi mai multe opţiuni de a călători în Turcia şi nu vă rămâne decât să vă alegeţi resortul preferat din Antalya sau să vă întoarceţi la resortul la care obişnuiaţi să mergeţi în fiecare an!

Apropo de Antalya, cred că nu mai are nevoie de nicio prezentare! Din punctul meu de vedere, trebuie doar să rezervaţi un sejur într-unul din resorturile potrivite pentru voi şi care se încadrează, desigur şi în bugetul vostru şi să vă bucuraţi de tot ce înseamnă o vacanţă all inclusive.


Contactează-mă!

 

 

Vacanţă în Antalya, Turcia, foto @ANCAPAVEL.RO

Vacanţă în Antalya, Turcia, foto @ANCAPAVEL.RO

 

Vacanţă în Antalya, Turcia, foto @ANCAPAVEL.RO

Vacanţă în Antalya, Turcia, foto @ANCAPAVEL.RO

foto @ANCAPAVEL.RO

foto @ANCAPAVEL.RO

 

La fel şi Bodrum, această încântătoare destinație de vacanţă, de pe coasta turcească a Mării Egee, a deschis noul sezon turistic şi vă asteaptă, cu mic, cu mare! Mie îmi place Bodrum atât de mult, pentru că îndeplineşte toate aşteptările mele: peisaje şi cadre naturale spectaculoase, plaje frumoase, restaurante, terase şi locuri relaxante la malul mării.

 

Vacanţa mea în Bodrum, Turcia, ANCAPAVEL.RO

Vacanţa mea în Bodrum, Turcia, ANCAPAVEL.RO

 

Şi ca să vă ajut în alegerea vacanţei potrivite pentru voi, vă prezint recomandările mele de hoteluri din Antalya şi Bodrum:

https://ancapavel.ro/ghid/turcia/resorturi-all-inclusive/

https://ancapavel.ro/ghid/bodrum/hoteluri-din-bodrum/

 

De asemenea, o altă veste bună este că zborurile charter spre Antalya şi Bodrum s-au lansat şi se vor desfăşura tot sezonul, până la sfârşitul lui septembrie sau chiar octombrie! Se zboară din toate oraşele principale ale ţării noastre, aproape zilnic.

Iar dacă preferaţi o destinaţie din Turcia, mai intimă şi pitorească, atunci vă recomand zonele Fethiye şi Oludeniz, din provincia Muğla. Când veţi descoperi aceste două destinații, veţi vedea că sunt aparte, mai ferite de turismul de masă şi diferite de stațiunile de tip all inclusive. Întreaga regiune are deschidere foarte frumoasă spre Marea Egee cea turcoaz, iar stâncile înalte, unele împădurite, altele mai golaşe completează excelent peisajul!

În plus, vă informez că există zboruri charter spre Dalaman, aeroportul care deserveşte aceste zone superbe! Tot spre Dalaman sunt şi zboruri de linie, cu escală în Istanbul. Iar pentru cazare în Fethiye şi Oludeniz, cu siguranţă am câteva recomandări pentru voi, precum Rixos Premium Gocek adults only , Club Hotel Letoonia şi Tui Sensatori Resort Barut

 

Rixos Premium Gocek , foto@rixos.com

Rixos Premium Gocek , foto@rixos.com

 

Iar pentru o vacanţă atipică în Turcia, vă aşteaptă Cappadocia, să experimentaţi zborul cu balonul! În inima Turciei moderne, se ascunde o regiune istorică, formată din rocă şi diverse formaţiuni geologice, care oferă o experienţă unică. Aceasta este Cappadocia, cunoscută, de fapt, mai mult datorită zborului cu balonul!

 

Cred că v-aţi făcut o părere despre cum ar putea arăta vacanţa voastră în Turcia, din acest an! Şi în plus, aţi aflat că toate condiţiile de călătorie nu sunt deloc greu de îndeplinit!

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri, vă răspund cu plăcere!


Contactează-mă!

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>