„Raport calitate-preț pentru familiile cu copii, Rixos Premium Tekirova din Antalya este ce trebuie!”

Rixos Premium Tekirova, complet renovat, oferă o nouă experiență, mai sofisticată, integrând un design modern, facilități inovatoare și servicii premium. Cu noile sale îmbunătățiri, resortul se adresează atât familiilor, cât și cuplurilor sau grupurilor de prieteni care caută o vacanță într-un cadru natural foarte frumos!

„Hotelul Rixos Premium Tekirova l-am regăsit mult mai bine! Au fost făcute niște schimbări. Serviciile sunt, acum, mult mai bune. Barurile mai aprovizionate. Chiar a fost o surpriză, pentru că noi ne doream altceva, dar într-un final a fost foarte bine!” – Elisa D.

 

Recent renovat, Rixos Premium Tekirova din Antalya a adus îmbunătățiri semnificative atât la nivelul designului, cât și al serviciilor oferite. Renovarea a avut loc cu scopul de a menține resortul la standardele ridicate ale lanțului hotelier Rixos și de a satisface cerințele tot mai diversificate ale oaspeților săi.

Toate camerele și suitele au fost renovate pentru a oferi un design mai modern, elegant și confortabil. Au fost adăugate elemente de decor contemporan, utilizând materiale de calitate superioară, culori plăcute și mobilier ergonomic. Vilele și suitele de lux au fost dotate cu facilități suplimentare, cum ar fi piscine private și acces la servicii personalizate, inclusiv majordomi.

De asemenea, în urma renovărilor, mai multe restaurante au fost modernizate, iar meniurile à la carte au fost extinse, oferind o varietate și mai mare de opțiuni gastronomice internaționale.

Rixy Kids Club a fost și el modernizat, oferind noi zone de joacă și activități creative pentru copii, cu echipamente și jucării de ultimă generație. Parcul de distracții și aquapark-ul destinat celor mici au primit, de asemenea, o reamenajare, cu noi tobogane și facilități de siguranță.

 

fotografiile turiștilor

„Raport calitate-preț pentru familiile cu copii, Rixos Premium Tekirova este ce trebuie!” – Elisa D.

 

Fotografii recente de la turiști:

 

Turiștii (2 adulți cu 1 copil de 4 ani și 1 infant) au optat pentru un pachet de 7 nopți cazare în luna septembrie, family garden suite cu All Inclusive și zbor charter din București.

 

cover photo credits: https://www.rixos.com/en/hotel-resort/rixos-premium-tekirova

 

 

Ești interesat/ă de o vacanță? Pentru suport și rezervări, îți răspund cu plăcere!


Contactează-mă!

 

 

Citește mai multe despre o vacanță în Antalya:

Antalya

Ofertă de Revelion în Antalya, 5 nopți – All Inclusive

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile