Atlantis The Palm Dubai – super promoţie în iunie!

Atlantis The Palm este cel mai renumit hotel de 5* din Dubai. Se află pe insula artificială The Palm Jumeirah, în mijlocul atmosferei marine şi înconjurat de apele turcoaz ale Mării Arabiei. Dincolo de serviciile de ospitalitate high class, toţi turiştii cazaţi aici au acces gratuit la aquaparcurile tematice şi la lumea marină şi submarină pe care le oferă acest hotel exclusivist.

Şi nu mă refer doar la Aquaparcuri, ci şi la activităţi precum safari cu rechinii sau scuba cu delfinii. Le găseşti pe toate aici

 

 

Probabil te gândeşti că un sejur la Atlantis The Palm este foarte scump, însă te asigur că poţi avea surprize plăcute! Pentru că fabulosul Atlantis oferă promoţii foarte bune, în luna iunie, de exemplu. Zilele acestea am oferit suport turistic pentru o vacanţă la acest hotel. Pachetul a costat, pentru 2 adulţi: 2880 eur/sejur 10 nopţi cu demipensiune/cameră dublă deluxe cu vedere la ocean şi bilete de avion incluse.

Este un tarif foarte bun, ţinând cont că în general, un sejur la Atlantis The Palm costă multe mii de euro, între 6000 şi 10.000 eur.

 

13592932

 

23279969

 

84618390

 

84618388

 

54850740

 

Desigur, aceste tarife sunt dinamice şi nu le găseşti oricând, trebuie să le urmăreşti şi să fii la curent cu ofertele agenţiilor de turism.

Pentru suport şi consultanţă turistică, îţi stau la dispoziţie: anca.pavel@drumbunweb.ro

 

jpeg

Alte oferte pentru Dubai:

jpeg

 

@atlantisthepalm.com

 

Din aceeaşi categorie: Cele mai impresionante atracţii din Dubai

 

  1. Ramona holhos says:

    Mar interesa 7 nopti cu demipensiune 2 adulti si 1 copil de 12 ani la hotelul Atlantis
    In Dubai Luna iunie 2017 din 12 iunie Pana in 30 iunie cat ar costa ???? Va Multumesc ! Plecare din Cluj sau Budapesta

    • Buna ziua, aceasta promotie pentru vacanta la hotelul Atlantis Dubai a fost postata pe 8 martie 2017. A fost o promoție, la vremea respectivă. Dacă vă interesază un sejur în Dubai, contactați-mă la anca@paveltravel.ro sau la nr. tel. 0749029079 și vă pot oferta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste etichete HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Abonează-te la newsletter!

Vei primi sfaturi și recomandări pentru vacanțe memorabile